Instagram #sobelladamansara Hashtag

best sobelladamansara, sobelladamansara instagram photos and videos, sobelladamansara pinterest, sobelladamansara app, sobelladamansara image, sobelladamansara etsy, sobelladamansara amazon, sobelladamansara coupon, sobelladamansara songs, sobelladamansara about, sobelladamansara fashion, sobelladamansara tattoo, sobelladamansara trends, sobelladamansara 2019, sobelladamansara christmas, sobelladamansara wallpaper

Ramai yang terlepas pandang dengan penjagaan bibir. Sedangkan bibir pun kena rawat & belai jugak macam muka. Tak kesian ke tengok bibir kering, hitam, berkuping dan korang biar je macam tu. . Kalau ada semua masalah ni, korang jangan biarkan tau sebab bibir pun aset penting untuk kita jaga. So apply Fruit Tint supaya bibir yang tak sihat tu nampak lebih fresh. Senyuman pun lebih berseri ✨ . 📲www.wasap.my/+601110121756/RBA . #Sobellaselangor #sobellakotadamansara #sobelladamansara #sobellasubang #sobellarawang #sobellasungaibuloh #sobellasridamansara #sobellamutiaradamansara #sobellatropicana #sobelladamansaraindah #sobellaprimadamansara #sobelladamansarautama


0💬Normal

Kalau tak suka warna yang terang macam code Watermelon atau Strawberry, korang boleh cuba code Peach. Warna nie sangat natural. Daripada biar bibir pucat baik calit sikii Fruit Tint. Baru nampak cantik 😍 . 📲www.wasap.my/+601110121756/RBA . #Sobellaselangor #sobellakotadamansara #sobelladamansara #sobellasubang #sobellarawang #sobellasungaibuloh #sobellasridamansara #sobellamutiaradamansara #sobellatropicana #sobelladamansaraindah #sobellaprimadamansara #sobelladamansarautama


0💬Normal

3 buah favourite yang memang takkan lupa untuk pakai setiap hari. Posmen datang rumah pun masih sempat untuk calit pakai Fruit Tint. Segan nak pegi amik parcel dengan muka kusam dan bibir pucat. Hehe. Bila pakai Fruit Tint nampak segar terus bibir 🥰 . 📲www.wasap.my/+601110121756/RBA . #Sobellaselangor #sobellakotadamansara #sobelladamansara #sobellasubang #sobellarawang #sobellasungaibuloh #sobellasridamansara #sobellamutiaradamansara #sobellatropicana #sobelladamansaraindah #sobellaprimadamansara #sobelladamansarautama


0💬Normal

Tak sangka ramai yang suka MATTE EDITION eyeshadow 2 minit by Sobella ni. Warna eyeshadow sangat timbul & cantik kat mata uols. Packaging pun dah new look tau. Simple with nude colour. Very exclusive guys 🔥 . 📲www.wasap.my/+601110121756/RBA . #Sobellaselangor #sobellakotadamansara #sobelladamansara #sobellasubang #sobellarawang #sobellasungaibuloh #sobellasridamansara #sobellamutiaradamansara #sobellatropicana #sobelladamansaraindah #sobellaprimadamansara #sobelladamansarautama


0💬Normal

Sobella eyeshadow 2 minit berbentuk stick atau senang cerita macam pen. Haa bila bentuk dia macam ni memang mudah uols nak pakai. Macam pegang pen jugak tau and uols just calit je dekat mata. Warna untuk matte edition fuhh sekali zas dekat mata memang pigmented yang amat. Lepas tu uols blend jer pakai jari. Tadaaaaa dah siap! 😍 . 📲www.wasap.my/+601110121756/RBA . #Sobellaselangor #sobellakotadamansara #sobelladamansara #sobellasubang #sobellarawang #sobellasungaibuloh #sobellasridamansara #sobellamutiaradamansara #sobellatropicana #sobelladamansaraindah #sobellaprimadamansara #sobelladamansarautama


0💬Normal

Salah satu warna eyeshadow 2 minit (matte edition) code tangerine. Warna orange tapi sesuai juga untuk pakai daily. Korang boleh buat orange / peachy look serious onzz sangat warna ni guys. . 📲www.wasap.my/+601110121756/RBA . #Sobellaselangor #sobellakotadamansara #sobelladamansara #sobellasubang #sobellarawang #sobellasungaibuloh #sobellasridamansara #sobellamutiaradamansara #sobellatropicana #sobelladamansaraindah #sobellaprimadamansara #sobelladamansarautama


0💬Normal

Eyeshadow 2 minit matte colour confirm korang terpegun dengan semua warna. Sangat onz guys! Wajib ada semua colour nanti boleh match dengan shimmer colour. 😍 . 📲www.wasap.my/+601110121756/RBA . #Sobellaselangor #sobellakotadamansara #sobelladamansara #sobellasubang #sobellarawang #sobellasungaibuloh #sobellasridamansara #sobellamutiaradamansara #sobellatropicana #sobelladamansaraindah #sobellaprimadamansara #sobelladamansarautama #sobellapuncakalam


0💬Normal

Jom tengok apa beza SHIMMER EDITION & MATTE EDITION 🔥 . Shimmer Edition - Berwajah baru tapi warna masih lagi sama. Korang tengok dekat packaging ( box & eyeshadow ) ada glitter yang sangat cantik. . Matte Edition - Warna baru dan semua warna ialah matte. Texture creamy dan senang blend. Packaging pun warna matte takde glitter yer sebab nak bezakan yang shimmer dan matte . 📲www.wasap.my/+601110121756/RBA . #Sobellaselangor #sobellakotadamansara #sobelladamansara #sobellasubang #sobellarawang #sobellasungaibuloh #sobellasridamansara #sobellamutiaradamansara #sobellatropicana #sobelladamansaraindah #sobellaprimadamansara #sobelladamansarautama #sobellapuncakalam


0💬Normal

🔴HELLO MATTE COLOUR!🔴 - Now releasing new colour of eyeshadow 2 minit, MATTE EDITION. . Sebelum nie eyeshadow 2 minit ada warna shimmer and now kita dah ada warna MATTE. Warna dia sekali dab dekat kelopak mata, memang timbul dan cantik. Sangat sangat pigmented guys. Mata akan terus nampak fresh. Konsep eyeshadow 2 minit still sama iaitu CEPAT & MUDAH. Hanya perlu tekan di hujung, calit di kelopak mata dan blend. Nanti boleh u guys mix dengan warna shimmer 😘 . Available colours : . 🔅HOT PINK 🔅WARM ROSE 🔅TANGERINE 🔅CARAMEL . 📲www.wasap.my/+601110121756/RBA . #Sobellaselangor #sobellakotadamansara #sobelladamansara #sobellasubang #sobellarawang #sobellasungaibuloh #sobellasridamansara #sobellamutiaradamansara #sobellatropicana #sobelladamansaraindah #sobellaprimadamansara #sobelladamansarautama #sobellapuncakalam


0💬Normal

Ons teruk lah code; HOT PINK pembayang mata 2 minit nie tau 😍 Tak berkelip mata orang pandang keh Apa yang best ? 👇🏻. . ✔️ Dalam bentuk stick yang mudah bawa kemana saja ✔️ Travel friendly ✔️ Warna yang pigmented ✔️ Tahan lama ✔️ Mudah blend ✔️ Tidak berdebu dalam handbag awak ✔️ Pilihan wanita Untuk mengoder boleh je direct dm/ws (shj) saya keh, click je link di bio 📲 014-9534557 #sobellaeyeshadow #sobellacosmetic #sobellaviral #sobellasquad #sobellabangsar #sobelladamansara #sobellalagendaryedition #sobellafriendshipedition #sobellalover #fruitliptint #lipmatte #sobellasocantik #bibirmenawan #bibirkering #bibirkusam #babylipmatte #mommylipmatte #readystock #sobellalocalbrand #pilihanwanita


0💬Normal

Which one colours you likes more girl? NOW RELEASING ‼️EYE SHADOW 2-MINUTES‼️ GRAB NOW‼️ . . . This is new colour, Matte have 4 colours 😍. . . 🐞 Tangerine 🐞 Warm Rose 🐞 Hot Pink 🐞 Caramel. . . ✔️ Dalam bentuk stick yang mudah bawa kemana saja ✔️ Travel friendly ✔️ Warna yang pigmented ✔️ Tahan lama ✔️ Mudah blend ✔️ Tidak berdebu dalam handbag awak ✔️ Pilihan wanita Untuk mengoder boleh je direct dm/ws (shj) saya keh, click je link di bio 📲 014-9534557 #sobellaeyeshadow #sobellacosmetic #sobellaviral #sobellasquad #sobellabangsar #sobelladamansara #sobellalagendaryedition #sobellafriendshipedition #sobellalover #fruitliptint #lipmatte #sobellasocantik #bibirmenawan #bibirkering #bibirkusam #babylipmatte #mommylipmatte #readystock #sobellalocalbrand #pilihanwanita


0💬Normal

Eyeshadow 2minit matte edition. Dia kalau belum blend memang nampak terang naww naww. . Tapi bila dah blend helok je kat kelopak mata. serius weiii lawa namatey. . Korang pun pandai pandai la nak adjust. Kalau nak pakai nampak terang calit la lebih. Kalau nak nampak soft calit manjahhh manjahhh gituh.. . . #sobellaviral #sobellaeyeshadow #sobella #sobelladenaialam #sobellaglenmarie #sobellalipmatte #sobellabukitsubang #sobellasubangperdana #sobellasquad #Sobellafrienship #sobellacosmetics #sobellasubangbestari #sobellakgmelayusubang #sobellasolawa #sobellalovers #sobelladamansara #sobellashahalam #sobellalipstick #sobellabeauty #sobellablusher #sobellaglenmarie


0💬Normal

Last box All Star Collection with me! Ready stock damansara damai! Sape yang tak grab lagi memang rugi. All Star ni takde restock lagi eh sebab memang licins. . Jangan fikir lelama nanti melepas tak dapek ka den nak nolong uii! . Berminat tekan link di bio atau ws 01124374282 😘 . . #lipmattemalaysia #Lipmatte #makeup #Sobella #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellasquad #sobellacosmetic #Sobelladamansara #sobelladamansadadamai #sobellakotadamansara #sobelladamansarautama #sobelladamansaraperdana #sobellamurah #sobellablusher #sobellalcosmetics #sobellasolawa #sobellahq #sobella


0💬Normal

Lepas lunch je mesti nak tengok cermin kan? . . . Nak touch-up balik lipstick. Tapi dengan adanya Sobella lipmatte nie, tak makan benda berminyak tak tanggal tau, serius cakap. Kalau makan pun tanggal sikit2 still cantik awak 😉 Takyah dh touch-up beria-ria lagi sampai petang pun masih kekal 😁 Untuk mengoder boleh je direct dm/ws (shj) saya keh, click je link di bio 📲 014-9534557 #sobellacosmetic #sobellaviral #sobellasquad #sobellabangsar #sobelladamansara #sobellalagendaryedition #sobellafriendshipedition #sobellalover #fruitliptint #lipmatte #sobellasocantik #bibirmenawan #bibirkering #bibirkusam #babylipmatte #mommylipmatte #readystock #sobellalocalbrand #pilihanwanita


0💬Normal

Kenapa lah onz teruks warna puteri nie. 😭 Yang selalu bila restock sentiasa licin. Antara sebabnya 👇🏻. . 💋Mengandungi Madu Lebah asli sebagai bahan premium. 💋Merawat dan memulihkan bibir yang bermasalah, kusam, kering dan berkuping. 💋Colour yang limited . 💋Tahan lama 💋Waterproof 💋Tidak melekit atau melekat jika pakai kerana tekstur nya sangat lembut. 💋Applicator yang dicustomed khas dan unik untuk menyempurnakan sapuan lipmatte pada bibir. 💋Bau honeydew yang sangat wangi dan menyenangkan. 💋Mesra Wudhuk . . Untuk mengoder boleh je direct dm/ws (shj) saya keh, click je link di bio 📲 014-9534557 #sobellacosmetic #sobellaviral #sobellasquad #sobellabangsar #sobelladamansara #sobellalagendaryedition #sobellafriendshipedition #sobellalover #fruitliptint #lipmatte #sobellasocantik #bibirmenawan #bibirkering #bibirkusam #babylipmatte #mommylipmatte #readystock #sobellalocalbrand #pilihanwanita


0💬Normal

Morning daripada KK. Bukan Kota Kinabalu tapi Klinik Kesihatan jurr uolls 🤣 Partner In Crime menjadi pilihan pagi ni. #sobella #sobellafriendshipedition #sobellaselayang #sobellakl #sobellasgbuloh #sobellakepong #sobelladamansara #partnerincrime #thatredlippies


0💬Normal

Korang rasa warna Cik Siti Wan Kembang nie tak menarik ke? Yakin? . . Warna nie akan menjadi pilihan hati korg kalau dah secalit dibibir tau mesti nak repeat je beli warna lain pulak So WAJIB ada dalam handbag Cik Siti kita nie keh. HOT ITEM 🔥 READY STOCK ✔️. . Untuk mengoder boleh je direct dm/ws (shj) saya keh, click je link di bio 📲 014-9534557 #sobellacosmetic #sobellaviral #sobellasquad #sobellabangsar #sobelladamansara #sobellalagendaryedition #sobellafriendshipedition #sobellalover #fruitliptint #lipmatte #sobellasocantik #bibirmenawan #bibirkering #bibirkusam #babylipmatte #mommylipmatte #readystock #sobellalocalbrand #pilihanwanita


0💬Normal

Korang rasa warna puteri dari Cik Siti Wan Kembang nie tak menarik ke? Warna nie sesuai sangat pakai untuk daily & ada peminat rahsia tersendiri keh 😉 Cuba korg match kan dengan warna2 koleksi sobella yang ada tu. Perghh ! Cantiknya 😍 Untuk mengoder boleh je direct dm/ws (shj) saya keh, click je link di bio 📲 014-9534557 #sobellacosmetic #sobellaviral #sobellasquad #sobellabangsar #sobelladamansara #sobellalagendaryedition #sobellafriendshipedition #sobellalover #fruitliptint #lipmatte #sobellasocantik #bibirmenawan #bibirkering #bibirkusam #babylipmatte #mommylipmatte #readystock #sobellalocalbrand #pilihanwanita


0💬Normal

Kenapa lah onz teruks warna puteri nie. 😭 Yang selalu bila restock sentiasa licin. Antara sebabnya 👇🏻. . 💋Mengandungi Madu Lebah asli sebagai bahan premium. 💋Merawat dan memulihkan bibir yang bermasalah, kusam, kering dan berkuping. 💋Colour yang limited . 💋Tahan lama 💋Waterproof 💋Tidak melekit atau melekat jika pakai kerana tekstur nya sangat lembut. 💋Applicator yang dicustomed khas dan unik untuk menyempurnakan sapuan lipmatte pada bibir. 💋Bau honeydew yang sangat wangi dan menyenangkan. 💋Mesra Wudhuk . . Untuk mengoder boleh je direct dm/ws (shj) saya keh, click je link di bio 📲 014-9534557 #sobellacosmetic #sobellaviral #sobellasquad #sobellabangsar #sobelladamansara #sobellalagendaryedition #sobellafriendshipedition #sobellalover #fruitliptint #lipmatte #sobellasocantik #bibirmenawan #bibirkering #bibirkusam #babylipmatte #mommylipmatte #readystock #sobellalocalbrand #pilihanwanita


0💬Normal

Lepas lunch je mesti nak tengok cermin kan? Nak touch-up balik lipstick. Tapi dengan adanya Sobella lipmatte nie, tak makan benda berminyak tak tanggal tau, serius cakap. Takyah dh touch-up beria-ria lagi sampai petang pun masih kekal 😁 Untuk mengoder boleh je direct dm/ws (shj) saya keh, click je link di bio 📲 014-9534557 #sobellacosmetic #sobellaviral #sobellasquad #sobellabangsar #sobelladamansara #sobellalagendaryedition #sobellafriendshipedition #sobellalover #fruitliptint #lipmatte #sobellasocantik #bibirmenawan #bibirkering #bibirkusam #babylipmatte #mommylipmatte #readystock #sobellalocalbrand #pilihanwanita


0💬Normal

Kenapa lah onz teruks warna2 puteri nie. 😭 Yang selalu bila restock sentiasa licin. Saya sendiri pun hari2 pakai lipmatte nie tau, tak jemu-jemu orang tanya bibir cantik pakai lipstick apa dan tak kusam lagi 🙈. . Ini rahsianya. SOBELLA. . . Best seller dari cust, ramai betul pilih Walinong Sari & Mahsuri. Tapi sebenarnya semua pun cantik dan menjadi best seller di hati awak, cehhhhh. Dah ada tak? Kak ayien masih ad stock lagi tau 🤗. . . . 💄 Walinong Sari. 💄 Mahsuri. 💄 Cik Siti Wan Kembang. 💄 Puteri Gunung Ledang. 💄 Puteri Santubong. . Untuk mengoder boleh je direct dm/ws (shj) saya keh, click je link di bio 📲 014-9534557 #sobellacosmetic #sobellaviral #sobellasquad #sobellabangsar #sobelladamansara #sobellalagendaryedition #sobellafriendshipedition #sobellalover #fruitliptint #lipmatte #sobellasocantik #bibirmenawan #bibirkering #bibirkusam #babylipmatte #mommylipmatte #readystock #sobellalocalbrand #pilihanwanita


0💬Normal

Kenapa lah onz teruks warna puteri nie. 😭 Yang selalu bila restock sentiasa licin. Antara sebabnya 👇🏻. . 💋Mengandungi Madu Lebah asli sebagai bahan premium. 💋Merawat dan memulihkan bibir yang bermasalah, kusam, kering dan berkuping. 💋Colour yang limited . 💋Tahan lama 💋Waterproof 💋Tidak melekit atau melekat jika pakai kerana tekstur nya sangat lembut. 💋Applicator yang dicustomed khas dan unik untuk menyempurnakan sapuan lipmatte pada bibir. 💋Bau honeydew yang sangat wangi dan menyenangkan. 💋Mesra Wudhuk . . Untuk mengoder boleh je direct dm/ws (shj) saya keh, click je link di bio 📲 014-9534557 #sobellacosmetic #sobellaviral #sobellasquad #sobellabangsar #sobelladamansara #sobellalagendaryedition #sobellafriendshipedition #sobellalover #fruitliptint #lipmatte #sobellasocantik #bibirmenawan #bibirkering #bibirkusam #babylipmatte #mommylipmatte #readystock #sobellalocalbrand #pilihanwanita


3💬Normal

Kalau datang hari paling malas tu kan, aduhai nak bangun pun ligat kan. Hah Memang hilang mood pagi kita nak full makeup. Tapi dengan adanya Sobella lipmatte nie, secalit je terus muka nampak seri. Sup sap sup sap! Siap dah ! Orang tak tegur pun muka kita kusam pagi-pagi tau 😁 Untuk mengoder boleh je direct dm/ws (shj) saya keh, click je link di bio 📲 014-9534557 #sobellacosmetic #sobellaviral #sobellasquad #sobellabangsar #sobelladamansara #sobellalagendaryedition #sobellafriendshipedition #sobellalover #fruitliptint #lipmatte #sobellasocantik #bibirmenawan #bibirkering #bibirkusam #babylipmatte #mommylipmatte #readystock #sobellalocalbrand #pilihanwanita


0💬Normal

Korang rasa warna puteri dari gunung ledang nie tak menarik ke? Warna nie sesuai sangat pakai untuk daily & ada peminat rahsia tersendiri keh 😉 Peach2 gituh! Cuba korg match kan dengan warna2 koleksi sobella yang ada tu. Perghh ! Cantiknya 😍 Untuk mengoder boleh je direct dm/ws (shj) saya keh, click je link di bio 📲 014-9534557 #sobellacosmetic #sobellaviral #sobellasquad #sobellabangsar #sobelladamansara #sobellalagendaryedition #sobellafriendshipedition #sobellalover #fruitliptint #lipmatte #sobellasocantik #bibirmenawan #bibirkering #bibirkusam #babylipmatte #mommylipmatte #readystock #sobellalocalbrand #pilihanwanita


0💬Normal

SoBella HoneyMatte Liquid Lipstick . 💋Mengandungi Madu Lebah asli sebagai bahan premium. 💋Merawat dan memulihkan bibir yang bermasalah, kusam, kering dan berkuping. 💋Colour yang limited . 💋Tahan lama 💋Waterproof 💋Tidak melekit atau melekat jika pakai kerana tekstur nya sangat lembut. 💋Applicator yang dicustomed khas dan unik untuk menyempurnakan sapuan lipmatte pada bibir. 💋Bau honeydew yang sangat wangi dan menyenangkan. 💋Mesra Wudhuk . . 💄Walinong Sari. 💄 Mahsuri. 💄 Cik Siti Wan Kembang. 💄 Puteri Gunung Ledang. 💄 Puteri Santubong. . Untuk mengoder boleh je direct dm/ws (shj) saya keh, click je link di bio 📲 014-9534557 #sobellacosmetic #sobellaviral #sobellasquad #sobellabangsar #sobelladamansara #sobellalagendaryedition #sobellafriendshipedition #sobellalover #fruitliptint #lipmatte #sobellasocantik #bibirmenawan #bibirkering #bibirkusam #babylipmatte #mommylipmatte #readystock #sobellalocalbrand #pilihanwanita


0💬Normal

Dah ada koleksi belum code nie ? Sebab 5 puteri nie tak lama lagi akan meninggalkan kita keh, anak dia dah mati tinggal mak je menyusul, nak tunggu hidup balik macam All Star entah bila kan 😣 Best seller dari cust kak ayien, ramai betul pilih Walinong Sari & Mahsuri. Tapi sebenarnya semua pun cantik dan menjadi best seller di hati awak, cehhhhh. Dah ada tak? Kak ayien masih ad stock lagi tau 🤗. . . . 💄 Walinong Sari. 💄 Mahsuri. 💄 Cik Siti Wan Kembang. 💄 Puteri Gunung Ledang. 💄 Puteri Santubong. . Untuk mengoder boleh je direct dm/ws (shj) saya keh, click je link di bio 📲 014-9534557 #sobellacosmetic #sobellaviral #sobellasquad #sobellabangsar #sobelladamansara #sobellalagendaryedition #sobellafriendshipedition #sobellalover #fruitliptint #lipmatte #sobellasocantik #bibirmenawan #bibirkering #bibirkusam #babylipmatte #mommylipmatte #readystock #sobellalocalbrand #pilihanwanita


0💬Normal

Kenapa lah onz teruks warna2 puteri nie. 😭 Yang selalu bila restock sentiasa licin. Saya sendiri pun hari2 pakai lipmatte nie tau, tak jemu-jemu orang tanya bibir cantik pakai lipstick apa dan kusam lagi 🙈 #sobellacosmetic #sobellaviral #sobellasquad #sobellabangsar #sobelladamansara #sobellalagendaryedition #sobellafriendshipedition #sobellalover #fruitliptint #lipmatte #sobellasocantik #bibirmenawan #bibirkering #bibirkusam #babylipmatte #mommylipmatte #readystock #sobellalocalbrand #pilihanwanita


0💬Normal

SoBella HoneyMatte Liquid Lipstick . 💋Mengandungi Madu Lebah asli sebagai bahan premium. 💋Merawat dan memulihkan bibir yang bermasalah, kusam, kering dan berkuping. 💋Colour yang limited . 💋Tahan lama 💋Waterproof 💋Tidak melekit atau melekat jika pakai kerana tekstur nya sangat lembut. 💋Applicator yang dicustomed khas dan unik untuk menyempurnakan sapuan lipmatte pada bibir. 💋Bau honeydew yang sangat wangi dan menyenangkan. 💋Mesra Wudhuk . . 💄Walinong Sari. 💄 Mahsuri. 💄 Cik Siti Wan Kembang. 💄 Puteri Gunung Ledang. 💄 Puteri Santubong. . Untuk mengoder boleh je direct dm/ws (shj) saya keh, click je link di bio 📲 014-9534557 #sobellacosmetic #sobellaviral #sobellasquad #sobellabangsar #sobelladamansara #sobellalagendaryedition #sobellafriendshipedition #sobellalover #fruitliptint #lipmatte #sobellasocantik #bibirmenawan #bibirkering #bibirkusam #babylipmatte #mommylipmatte #readystock #sobellalocalbrand #pilihanwanita


0💬Normal

Eyeshadow 2minit matte edition. Dia kalau belum blend memang nampak terang naww naww. Tapi bila dah blend helok je kat kelopak mata.serius weiii lawa namatey kaler dia. Sangat sangat pigmented guys.... Kalau nak pakai nampak terang calit la lebih. Kalau nak nampak soft calit manjahhh manjahhh gituh.. . #sobellaviral #sobellaeyeshadow #sobella #sobelladenaialam #sobellaglenmarie #sobellalipmatte #sobellabukitsubang #sobellasubangperdana #sobellasquad #Sobellafrienship #sobellacosmetics #sobellasubangbestari #sobellakgmelayusubang #sobellasolawa #sobellalovers #sobelladamansara #sobellashahalam #sobellalipstick #sobellabeauty #sobellablusher


0💬Normal

Partner in Crime (code) . Warna striking dalam bestfriend collection . Warna ni memang korang kena pakai dengan yakin. Sebab warna dia lawa sangat and teskur sangat best and lembut. Sobella is the limited edition brand tau. Once dah habis, dia tidak akan ada lagi . Rm 38 normal size and Rm19 baby size . Click link in bio to order or any question. Jangan segan2 ws Amy🥰 #sobella #sobellaoriginal #sobellaHq #sobellamurah #sobellaselangor #sobellakl #sobellaklsentral #sobellapetalingjaya #sobelladamansara #sobellaputrajaya#sobellacyberjaya #sobellabangi #sobellakajang #sobellabanting #sobellasepang#sobellakinrara #sobellabangsar #sobellasungaibesi #sobellabukitjalil #sobellapuncakjalil #sobellapuchong #sobellaserikembangan #sobellaampang #sobellaioicitymall #sobellaserdang #sobellabalakong #sobellathemines #eyeshadowsobella


0💬Normal

|PORE EXTRACTION RESULTS| This gentleman had clogged pores and congestion around the T-zone. He had a facial steam and pore extraction followed by a hydrating mask to cleanse out the skin and rehydrate. Skin By Lis recommends this treatment every 4-6 weeks TO BOOK |DM📲 or | Email 📩 skinbylis@gmail.com _________________________________________________________


1💬Normal

Next Page
instagram hashtag
pdf kitap indir
ankara dolmuş saatleri