Instagram #sobellakl Hashtag

ONZ KE ONZZZ SANGAT!!? Set lengkap raya sobella gaisss . Grab wey wajib ada. Cun melecun. Semua ada lagi dengan kakmungg. . Kalau berminat, Boleh klik link whatsapp kat atas tu ye. Kakmungg entertain VVIP tau! Kite sembang sampai jadi melawa dengan sobella eh 😘 . #sobella #sobellasquad #sobellamaluri #sobellakl #sobellamytown #sobellacheras #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellacosmetic #sobellagoldserum #teamkanghanna #sobellatrustedagent #sobellaagent #sobellaallstarcollection #sobellarusty #sobellamasayu #sobellaearthbrown #sobellaXashanas #sobellafruittint #ThisIsSoBella #sobellaweekendsale #sobellasolawa #sobellaallstarcollection #sobellaallstar #servicesbykakmungg #teamkakmungg #kitahebatkayaraya


0💬Normal

ONZ KE ONZZZ SANGAT!!? Set lengkap raya sobella gaisss . Grab wey wajib ada. Cun melecun. Semua ada lagi dengan kakmungg. . Kalau berminat, Boleh klik link whatsapp kat atas tu ye. Kakmungg entertain VVIP tau! Kite sembang sampai jadi melawa dengan sobella eh 😘 . #sobella #sobellasquad #sobellamaluri #sobellakl #sobellamytown #sobellacheras #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellacosmetic #sobellagoldserum #teamkanghanna #sobellatrustedagent #sobellaagent #sobellaallstarcollection #sobellarusty #sobellamasayu #sobellaearthbrown #sobellaXashanas #sobellafruittint #ThisIsSoBella #sobellaweekendsale #sobellasolawa #sobellaallstarcollection #sobellaallstar #servicesbykakmungg #teamkakmungg #kitahebatkayaraya


0💬Normal

SOBELLA LIPMATE RM 38 ( 5.5ml) SOBELLA LIPMATTE RM 19( 1.3ml) . . So tunggu ape lagi. Get it now or cry later. #sobelladuitrayaedition #sobellapantaidalam #sobellatamanmedan #sobellapetalingjaya #sobellapantaihillpark #sobellakl #sobellakondorakyat #sobellakerinchi #sobellasolawa #sobelladuitrayaeditionpantaidalam


0💬Normal

Eyeshadow 2 minit dah macam on the go makeup. Sesuai untuk korang yang selalu busy dan tak sempat nk mekap. 🤗 . Lewat macam mana pun pergi kerja, korang confirm masih mampu untuk nampak berseri dengan eyeshadow 2 minit yang cepat dan mudah untuk digunakan 😱 . In love sangat tauu dengan eyeshadow ni 💕💕💕 . #sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellabukitjalil #staysafe #stayathome #kitajagakita #sobellaeyeshadotw #sobellaraya #sobella #sobellakl #sobellaselangor


0💬Normal

Ada orang suka shimmer, ada orang suka matte. 🤗 . So matte lovers, you might laffff this colours. Warna untuk eyeshadow 2 minit matte edition ni seriously cantik dan terang. . Sekali korang calit dekat mata, warna memang on sangat 💕💕💕 #sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellabukitjalil #staysafe #stayathome #kitajagakita #sobellaeyeshadotw #sobellaraya #sobella #sobellakl #sobellaselangor


0💬Normal

Want to have vibrant and brighter day? Come get your Orange Edition🍊while stock last. Last unit! RM38 Untuk order, click di link profile atau WS➡️013-3807288 #sobellacosmetics #sayajualsobella #sobellakuantan #sobellakelantan #sobellamurah #sobellakl #sobellashahalam #sobellaterengganu #sobellajohor #sobellaeidblush #sobellarayaedition #sobellaliptint #sobellalipmatte #tipcantikiklil #sobellablusher pcantikiklil #sobellablusher #readystock #sobellaselangor #sobelladamansara #sobellareadystock


0💬Normal

Bertambah sexy bibir bila pakai sobella lipmatte. Sekali sapuan dah penuh satu bibir. Tak perlu nak celup banyak banyak. Sebab tu best pakai sobella ni. Warna cantik, applicator bentuk love senang untuk sapu di bibir dan paling best sekali ada honey extract untuk merawat bibir kering ❤️ . . Rm 38 . . Wa 01137396420 . #SobellaSkuad #Sobellalipmatte #lipmattemeroyan2020 #SobellaKL #sobellaampang #sobellasetapak #sobellawangsamaju #sobellastokis #SobellaGombak #Sobella #SobellaSolawa #MUAwangsamaju #MUAampang #MUAKL #wangsamaju #CODSetapak #SobellaSetiawangsa #UTMKL #KLCC #SobellaSetapak #sobellaampang #sobella #sobellasquad


0💬Normal

💋 Sobella Eidshadow Palette 💋 . Type: Eyeshadow Price: RM39 . Visit our website www.naelofarscarflets.com or whatsapp us at 0196992024 to purchase 😘 . #sobella #teamkakdkayakayakaya #sobellalovers #lipmatte #sobellalipmatte #sobellathelengendary #sobellaallstarcollection #sobellabatucaves #sobellaselangor #sobellakl #sobellacosmetics #naelofarscarflets #sobellaeidshadow #sobellaeidshadowpalette


0💬Normal

💋 Sobella Eidshadow Palette 💋 . Type: Eyeshadow Price: RM39 . Visit our website www.naelofarscarflets.com or whatsapp us at 0196992024 to purchase 😘 . #sobella #teamkakdkayakayakaya #sobellalovers #lipmatte #sobellalipmatte #sobellathelengendary #sobellaallstarcollection #sobellabatucaves #sobellaselangor #sobellakl #sobellacosmetics #naelofarscarflets #sobellaeidshadow #sobellaeidshadowpalette


0💬Normal

💋 Sobella Eidshadow Palette 💋 . Type: Eyeshadow Price: RM39 . Visit our website www.naelofarscarflets.com or whatsapp us at 0196992024 to purchase 😘 . #sobella #teamkakdkayakayakaya #sobellalovers #lipmatte #sobellalipmatte #sobellathelengendary #sobellaallstarcollection #sobellabatucaves #sobellaselangor #sobellakl #sobellacosmetics #naelofarscarflets #sobellaeidshadow #sobellaeidshadowpalette


0💬Normal

Makeup tutorial from Sobella’s Founder Wnsyuhada ❤️😍 . Visit our website www.naelofarscarflets.com or whatsapp us at 0196992024 to purchase 😘 . #sobella #teamkakdkayakayakaya #sobellalovers #eyeshadow #sobellalipmatte #sobellaeidshadow #sobellabatucaves #sobellaselangor #sobellakl #sobellacosmetics


0💬Normal

Makeup simple simple tapi tetap nampak gojes guna palette syawal ni kan 😍 #sobella #sobellakl #sobellaperak #sobellaeyeshadow #sobellaeyeshadowsyawal


0💬Normal

Yesss betul cakap @makeupbyteynathirah . Mekap tanpa eyeshadow nampak tak meriah. Kurang serinyaaaa dan mata nampak penat dan berdebu. Bila aten swatch je warna eyeshadow kat mata, fuhhh terus cair hati. Sangat pigmented! Sekali sapuan saja warna sangat terang. Nak blend pun senang 😍 . . Www.wasap.my/60193911103/sobella #sobellacikchacha #sobellalipmatte #sobellalovers #sobellablusher #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellawonderblush #sobellagombak #sobellasetapak #sobellakl #sobellabatucaves #sobellabatumuda


0💬Normal

Yuhuuu cantek tak kaknor?? Heee Ni product semua yang sis pakai ni, Sis jual taw Alha alfa dan sobella ❤️ Siapa nak selit order tu mehla ws/ dm dan lagi esok leader sis nak anta Isnin kome semua dpt barang laa Maaf la kening bertabur Lipmatte sobella sis pakai code 10 CORAL Cantek ulos.. Wangi bau vanilla.. Siapa dah beli ce tanya depa?? Wangi bau vanila kan.. Eyeshadow sis pakai wonderloveblush code LOVE Blusher pastinya EIDBLUSHER 1SEN Foundation Alha alfa code FERVI.. Loose powder alha alfa code TRANSLUCENT Meh laju laju ws/dm selit order 💌 #medinashopwithlove #sobellakl #sobellaampang #sobellakeramat #sobellamalaysia #alhaalfa #alhaalfakl #teammedina #kitajagakita #stayathome


0💬Normal

Yuhuuu cantek tak kaknor?? Heee Ni product semua yang sis pakai ni, Sis jual taw Alha alfa dan sobella ❤️ Siapa nak selit order tu mehla ws/ dm dan lagi esok leader sis nak anta Isnin kome semua dpt barang laa Maaf la kening bertabur Lipmatte sobella sis pakai code 10 CORAL Cantek ulos.. Wangi bau vanilla.. Siapa dah beli ce tanya depa?? Wangi bau vanila kan.. Eyeshadow sis pakai wonderloveblush code LOVE Blusher pastinya EIDBLUSHER 1SEN Foundation Alha alfa code FERVI.. Loose powder alha alfa code TRANSLUCENT Meh laju laju ws/dm selit order 💌 #medinashopwithlove #sobellakl #sobellaampang #sobellakeramat #sobellamalaysia #alhaalfa #alhaalfakl #teammedina #kitajagakita #stayathome


0💬Normal

Yuhuuu cantek tak kaknor?? Heee Ni product semua yang sis pakai ni, Sis jual taw Alha alfa dan sobella ❤️ Siapa nak selit order tu mehla ws/ dm dan lagi esok leader sis nak anta Isnin kome semua dpt barang laa Maaf la kening bertabur Lipmatte sobella sis pakai code 10 CORAL Cantek ulos.. Wangi bau vanilla.. Siapa dah beli ce tanya depa?? Wangi bau vanila kan.. Eyeshadow sis pakai wonderloveblush code LOVE Blusher pastinya EIDBLUSHER 1SEN Foundation Alha alfa code FERVI.. Loose powder alha alfa code TRANSLUCENT Meh laju laju ws/dm selit order 💌 #medinashopwithlove #sobellakl #sobellaampang #sobellakeramat #sobellamalaysia #alhaalfa #alhaalfakl #teammedina #kitajagakita #stayathome


0💬Normal

Yuhuuu cantek tak kaknor?? Heee Ni product semua yang sis pakai ni, Sis jual taw Alha alfa dan sobella ❤️ Siapa nak selit order tu mehla ws/ dm dan lagi esok leader sis nak anta Isnin kome semua dpt barang laa Maaf la kening bertabur Lipmatte sobella sis pakai code 10 CORAL Cantek ulos.. Wangi bau vanilla.. Siapa dah beli ce tanya depa?? Wangi bau vanila kan.. Eyeshadow sis pakai wonderloveblush code LOVE Blusher pastinya EIDBLUSHER 1SEN Foundation Alha alfa code FERVI.. Loose powder alha alfa code TRANSLUCENT Meh laju laju ws/dm selit order 💌 #medinashopwithlove #sobellakl #sobellaampang #sobellakeramat #sobellamalaysia #alhaalfa #alhaalfakl #teammedina #kitajagakita #stayathome


0💬Normal

Yuhuuu cantek tak kaknor?? Heee Ni product semua yang sis pakai ni, Sis jual taw Alha alfa dan sobella ❤️ Siapa nak selit order tu mehla ws/ dm dan lagi esok leader sis nak anta Isnin kome semua dpt barang laa Maaf la kening bertabur Lipmatte sobella sis pakai code 10 CORAL Cantek ulos.. Wangi bau vanilla.. Siapa dah beli ce tanya depa?? Wangi bau vanila kan.. Eyeshadow sis pakai wonderloveblush code LOVE Blusher pastinya EIDBLUSHER 1SEN Foundation Alha alfa code FERVI.. Loose powder alha alfa code TRANSLUCENT Meh laju laju ws/dm selit order 💌 #medinashopwithlove #sobellakl #sobellaampang #sobellakeramat #sobellamalaysia #alhaalfa #alhaalfakl #teammedina #kitajagakita #stayathome


0💬Normal

Yuhuuu cantek tak kaknor?? Heee Ni product semua yang sis pakai ni, Sis jual taw Alha alfa dan sobella ❤️ Siapa nak selit order tu mehla ws/ dm dan lagi esok leader sis nak anta Isnin kome semua dpt barang laa Maaf la kening bertabur Lipmatte sobella sis pakai code 10 CORAL Cantek ulos.. Wangi bau vanilla.. Siapa dah beli ce tanya depa?? Wangi bau vanila kan.. Eyeshadow sis pakai wonderloveblush code LOVE Blusher pastinya EIDBLUSHER 1SEN Foundation Alha alfa code FERVI.. Loose powder alha alfa code TRANSLUCENT Meh laju laju ws/dm selit order 💌 #medinashopwithlove #sobellakl #sobellaampang #sobellakeramat #sobellamalaysia #alhaalfa #alhaalfakl #teammedina #kitajagakita #stayathome


0💬Normal

eyeshadow : JOY emoshadow palette blusher : spicy Orange and eidblush lipmatte : My BFF #sobellaselayang #sobellakl #simpledailylook


0💬Normal

Bertambah sexy bibir bila pakai sobella lipmatte. Sekali sapuan dah penuh satu bibir. Tak perlu nak celup banyak banyak. Sebab tu best pakai sobella ni. Warna cantik, applicator bentuk love senang untuk sapu di bibir dan paling best sekali ada honey extract untuk merawat bibir kering ❤️ . . Baby saiz rm 19 Mommy saiz rm 38 . . Wa 01137396420 . #SobellaSkuad #Sobellalipmatte #lipmattemeroyan2020 #SobellaKL #sobellaampang #sobellasetapak #sobellawangsamaju #sobellastokis #SobellaGombak #Sobella #SobellaSolawa #MUAwangsamaju #MUAampang #MUAKL #wangsamaju #CODSetapak #SobellaSetiawangsa #UTMKL #KLCC #SobellaSetapak #sobellaampang #sobella #sobellasquad


0💬Normal

Want to have vibrant and brighter day? Come get your Orange Edition🍊while stock last. Last unit! RM38 Untuk order, click di link profile atau WS➡️013-3807288 #sobellacosmetics #sayajualsobella #sobellakuantan #sobellakelantan #sobellamurah #sobellakl #sobellashahalam #sobellaterengganu #sobellajohor #sobellaeidblush #sobellarayaedition #sobellaliptint #sobellalipmatte #tipcantikiklil #sobellablusher pcantikiklil #sobellablusher #readystock #sobellaselangor #sobelladamansara #sobellareadystock


0💬Normal

Syukur alhamdulillah rezeki 7 syawal 🌸 . . Customer kita ni peminat warna yang natural, sis ismah kita ni grab baby lipmatte RS5 kod nude & baby lipmatte PUTERI SANTUBONG 🌸. . . #sobellacosmetic #sobellasquad #teamnorataring #sobellakampongbharu #sobellakualalumpur #sobellaHKL #sobellaCHOWKIT #sobellakl #sobellasetapak #TsuBella2019 #SoBellaSetapakKL #SoBelladbkl #sobellakpjtawakkal #sobellaunikl #sobellalipmatte


0💬Normal

Syukur alhamdulillah rezeki 7 syawal 🌸 . . Customer kita ni peminat warna yang natural, sis ismah kita ni grab baby lipmatte RS5 kod nude & baby lipmatte PUTERI SANTUBONG 🌸. . . #sobellacosmetic #sobellasquad #teamnorataring #sobellakampongbharu #sobellakualalumpur #sobellaHKL #sobellaCHOWKIT #sobellakl #sobellasetapak #TsuBella2019 #SoBellaSetapakKL #SoBelladbkl #sobellakpjtawakkal #sobellaunikl #sobellalipmatte


0💬Normal

Want to have vibrant and brighter day? Come get your Orange Edition🍊while stock last. Last unit! RM38 Untuk order, click di link profile atau WS➡️013-3807288 #sobellacosmetics #sayajualsobella #sobellakuantan #sobellakelantan #sobellamurah #sobellakl #sobellashahalam #sobellaterengganu #sobellajohor #sobellaeidblush #sobellarayaedition #sobellaliptint #sobellalipmatte #tipcantikiklil #sobellablusher pcantikiklil #sobellablusher #readystock #sobellaselangor #sobelladamansara #sobellareadystock


0💬Normal

Baby & full size ada lagi! ☺️ Padu kansss warna dia. Mudah kering, kaler warna warni. Fuhhhh. Mmg ohsem lerr. 😉 #sobellaKL #teamKakNinjaSohor #teamKakRaja #viralcosmetics #sobellasolawa #ejenSobellaHKLKgBaru #sobellabynazhan #TeamSobellaTohPuan


0💬Normal

Bertambah sexy bibir bila pakai sobella lipmatte. Sekali sapuan dah penuh satu bibir. Tak perlu nak celup banyak banyak. Sebab tu best pakai sobella ni. Warna cantik, applicator bentuk love senang untuk sapu di bibir dan paling best sekali ada honey extract untuk merawat bibir kering ❤️ . . Baby saiz rm 19 Mommy saiz rm 38 . . Wa 01137396420 . #SobellaSkuad #Sobellalipmatte #lipmattemeroyan2020 #SobellaKL #sobellaampang #sobellasetapak #sobellawangsamaju #sobellastokis #SobellaGombak #Sobella #SobellaSolawa #MUAwangsamaju #MUAampang #MUAKL #wangsamaju #CODSetapak #SobellaSetiawangsa #UTMKL #KLCC #SobellaSetapak #sobellaampang #sobella #sobellasquad


0💬Normal

Rinih kansss last dayy contest make up challenge guna SET RAYA PI TIS S O B E L L A 😜 Mak anak dua tak dam nak join! Tapi syukee tgk peminat Sobella solawa sogojes make up haaa. EidBlusher kemah keming rapat jik hado lagi dengan Ghan! ☺️ #sobellaKL #ejenSobellaHKLKgBaru


0💬Normal

Kalau ada yang tanya apa beza eyeshadow 2 minute dgn EmoShadow Palette terbaru sobella ni, nilah jawapannya 👇. . . Ada yang suka pakai satu kaler je eyeshadow korang kena pilih yang pen stick eyeshadow tu, tapi kalau korang suka create mata lebih menonjol gitu, korang kena pilih yang palette tu. Dalam satu palette ada 4 warna yang berbeza 😍. . . Kedua dua nya ada kelebihan dan keistimewaan masing masing 😍. . . #sobellacosmetic #sobellasquad #teamnorataring #sobellakampongbharu #sobellakualalumpur #sobellaHKL #sobellaCHOWKIT #sobellakl #sobellasetapak #TsuBella2019 #SoBellaSetapakKL #SoBelladbkl #sobellakpjtawakkal #sobellaunikl #sobellalipmatte #sobellaliptint #SoBellaEyeshadow2Minit #SoBellaBlusher #emoshadowpallete


0💬Normal

Customer borong macam macam produk SoBella nak buat Raya gift pack. Setiap sorang staff dapat Eyeshadow 2 minit, Lipmatte big size, dan Eidblush. Untunglah staff dapat boss murah hati ☺️ . Ada juga beli untuk birthday present kawan kawan dan family ❤️ . Alhamdulillah seronok tengok customers dan team happykan orang sekeliling!


2💬Normal

Alhamdulillah thank u darling darling semua shopping dengan Lina!! Saya jual ye ❤️❤️❤️ . Ni some of the parcel parcel yang keluar sempena musim Raya PKP ni. Dah 3 kali restock dalam masa sebulan. Alhamduliah suatu pencapaian for me sebab sekarang Lina tengah restart jadi online seller semula. Syukur permulaan yang baik ☺️ . Memang tak sangka musim pkp ni ramai yang gila online shopping. Memula ingat alamakkk habis lah takde orang beli stok aku sebab orang nak jimat duit. But I was wrong! Rezeki sales Lina mencurah masuk bila ahli team dan customer nonstop whatsapp nak order. Musim pkp ni pun nak cantiks cantiks juga ok! . To all rakan rakan online seller, jangan putus asa. Buat buat buat sampai jadi. InsyaAllah kita semua boleh jadi businesswoman yang berjaya soon! . Lina nak OPEN DROPSHIP ya untuk SOBELLA COSMETICS dan ROHINA MASCARA. Siapa nak belajar cara buat duit jual makeup boleh whatsapp Lina cepat ye! ❤️


2💬Normal

Lepas raya pun demand tinggi edition Duit Raya ni fuhhhh. Basah tiakk sis japp😂 . Dah hangpaa jangan melepas lagi edisi raya niii stock dah maiii hangpaa maii whatsapp lelajuu nak yang mana satu 🙈 📣 ADA FREE GIFT ‼️‼️ 📣 ADA FREE GIFT ‼️‼️ 📣 ADA FREE GIFT ‼️‼️ . Berminat boleh DM or tekan link di bio . #sobelladuitraya #sobellalipmatte #sobellahoneylipmatte #sobelladearbestie #sobellamybff #sobellapartnerincrime #sobellawalinongsari #sobellaciksitiwankembang #sobellaputerigunungledang #sobellamahsuri #sobellaputerisantubong #testimoni #makeuptestimoni #makeupartist #sobellacodcheras #sobellacheras #sobellaEidblusher #sobellaeidshadow #sobellamommy #sobellamelaka #sobellaliptint #sobellabff #sobellaraya #sobellatrusted #sobellatrustedagent #sobellacod #sobellajohor #sobellaperak #sobellakl #dontrushchallenge


0💬Normal

Makeup raya haritu semua onzzzz sangat! Thank u team share selfie raya korang ❤️ #linabeautysquad beraya pakai Sobella ikut gaya minat masing masing. Ada suka pink, ada suka brown, ada suka simple natural. Makeup ni universal. One size fits all. Tak susah. Janji kena tau look apa yang boleh buat kita menyerlah atau naik seri. Choose the right products. Im proud to share Sobella with these women. If u nak tau cara makeup pantas mudah murah tapi CONFIRM lawa, boleh hola hola Lina okay! ☺️ . . @sobellacosmeticshq_ @wnsyuhada_ @ninafarina13 @melissaabidin @nurazlynn.z


2💬Normal

Alhamdulillah dalam hujan lebat tadi berlari manja dengan afham ke j&t😂. Huhu . . Sempat keluar lunch g pos barang kastemer. Settle postage boleh rehatkan minda kejapp😁. Sib baik tak kena beratur panjang, rezeki. . . Selamat mendarat anak anak. Terima kasih Agent KL, ds Melaka, dan ds Pahang. Semua pakat nak lawa berseri kan. . . #sobellajb #sobellakempas #sobellatampoi #sobellaperling #sobella #sobelladenai #sobellamalysia #makeup #postage #sobellarayedition #sobellastokis #sobellaagent #agentsobellajb #sobellajohor #sobellamajidee #sobellapandan #sobellakl #sobellasolawa


0💬Normal

Alhamdulillah dalam hujan lebat tadi berlari manja dengan afham ke j&t😂. Huhu . . Sempat keluar lunch g pos barang kastemer. Settle postage boleh rehatkan minda kejapp😁. Sib baik tak kena beratur panjang, rezeki. . . Selamat mendarat anak anak. Terima kasih Agent KL, ds Melaka, dan ds Pahang. Semua pakat nak lawa berseri kan. . . #sobellajb #sobellakempas #sobellatampoi #sobellaperling #sobella #sobelladenai #sobellamalysia #makeup #postage #sobellarayedition #sobellastokis #sobellaagent #agentsobellajb #sobellajohor #sobellamajidee #sobellapandan #sobellakl #sobellasolawa


0💬Normal

Alhamdulillah dalam hujan lebat tadi berlari manja dengan afham ke j&t😂. Huhu . . Sempat keluar lunch g pos barang kastemer. Settle postage boleh rehatkan minda kejapp😁. Sib baik tak kena beratur panjang, rezeki. . . Selamat mendarat anak anak. Terima kasih Agent KL, ds Melaka, dan ds Pahang. Semua pakat nak lawa berseri kan. . . #sobellajb #sobellakempas #sobellatampoi #sobellaperling #sobella #sobelladenai #sobellamalysia #makeup #postage #sobellarayedition #sobellastokis #sobellaagent #agentsobellajb #sobellajohor #sobellamajidee #sobellapandan #sobellakl #sobellasolawa


0💬Normal

Alhamdulillah dalam hujan lebat tadi berlari manja dengan afham ke j&t😂. Huhu . . Sempat keluar lunch g pos barang kastemer. Settle postage boleh rehatkan minda kejapp😁. Sib baik tak kena beratur panjang, rezeki. . . Selamat mendarat anak anak. Terima kasih Agent KL, ds Melaka, dan ds Pahang. Semua pakat nak lawa berseri kan. . . #sobellajb #sobellakempas #sobellatampoi #sobellaperling #sobella #sobelladenai #sobellamalysia #makeup #postage #sobellarayedition #sobellastokis #sobellaagent #agentsobellajb #sobellajohor #sobellamajidee #sobellapandan #sobellakl #sobellasolawa


0💬Normal

⁣ Tahun ni saya raya dengan Sobella kerana Pelita Eidshadow dah cukup menerangi mata sis. ⁣ Pipi glowingg berseri dengan Eidblush 1 sen.⁣ ⁣ Duit raya RS5 Nude tambah RS50 Cinnamon cukup buatkan bibir nampak lembap dan gebusss.⁣ ⁣ Suasana raya sederhana saja tapi nampak hef heff di muka dengan 1 set Sobella raya 😍⁣ ⁣ Korang setujuuu?⁣ ⁣ #TetapRayaDenganSobella⁣ #teamsyarah #sobellashahalam #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellalover #sobellalimbongan #sobellapuncakperdana #sobellakajang #sobellakl #sobellabangi #sobellabatuberendam #sobellaeidshadowpalette


0💬Normal

Dah ada ke belom Sobella lip tint ni dlm collection hmpa ? . Hello beauty 👩🏻 🚗COD SoBella Cosmetics available ; 📌 TTDI 📌 SG PENCHALA 📌 MUTIARA DAMANSARA 📌 DAMANSARA PERDANA 📌 KOTA DAMANSARA 📌 BANDAR UTAMA 📌 DAMANSARA UTAMA Any inquiries or order click link ⬇️ http://www.wasap.my/601133640515/sayanakorderSoBella . #sobellacosmetics #sobellasquad #sobellalipmatte #sobelladamansara #sobellattdi #sobellakotadamansara #sobellakl #sobellaselangor #sobellapetalingjaya #sobellabangsar #kotadamansara #ttdi #damansara #sayajual #sayajuallipmatte #makeupmurah #lipmatteviral #lipmattemurah #murahgiler #sayajualkosmetik #nakcantik #bazaarraya #dropshipwanted #linabeautysquad #gojespreneur #beautybylinaazhari #sobellalipmatte #teamrayakl #sobellaraya #shoppingraya


0💬Normal

Eidblush sangat pigmented dan multipurpose,boleh dijadikan eyeshadow.Pakai eidblush ni tajpayah pakai highlight dah sebab glowing⚡️ RM36 Untuk order, click di link profile atau WS➡️013-3807288 #sobellacosmetics #sayajualsobella #sobellakuantan #sobellakelantan #sobellamurah #sobellakl #sobellashahalam #sobellaterengganu #sobellajohor #sobellaeidblush #sobellarayaedition #sobellaliptint #sobellalipmatte #tipcantikiklil #sobellablusher pcantikiklil #sobellablusher #readystock #sobellaselangor #sobelladamansara #sobellareadystock


0💬Normal

Lawanya colour Sobella fruit tint ni 😰 dh gna duit raya ke blom ? Kalau blom meh melabur untuk cantikkan diri korang 😜 . Hello beauty 👩🏻 🚗COD SoBella Cosmetics available ; 📌 TTDI 📌 SG PENCHALA 📌 MUTIARA DAMANSARA 📌 DAMANSARA PERDANA 📌 KOTA DAMANSARA 📌 BANDAR UTAMA 📌 DAMANSARA UTAMA Any inquiries or order click link ⬇️ http://www.wasap.my/601133640515/sayanakorderSoBella . #sobellacosmetics #sobellasquad #sobellalipmatte #sobelladamansara #sobellattdi #sobellakotadamansara #sobellakl #sobellaselangor #sobellapetalingjaya #sobellabangsar #kotadamansara #ttdi #damansara #sayajual #sayajuallipmatte #makeupmurah #lipmatteviral #lipmattemurah #murahgiler #sayajualkosmetik #nakcantik #bazaarraya #dropshipwanted #linabeautysquad #gojespreneur #beautybylinaazhari #sobellalipmatte #teamrayakl #sobellaraya #shoppingraya


0💬Normal

ONZ KE ONZZZ SANGAT!!? Set lengkap raya sobella gaisss . Grab wey wajib ada. Cun melecun. Semua ada lagi dengan kakmungg. . Kalau berminat, Boleh klik link whatsapp kat atas tu ye. Kakmungg entertain VVIP tau! Kite sembang sampai jadi melawa dengan sobella eh 😘 . #sobella #sobellasquad #sobellamaluri #sobellakl #sobellamytown #sobellacheras #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellacosmetic #sobellagoldserum #teamkanghanna #sobellatrustedagent #sobellaagent #sobellaallstarcollection #sobellarusty #sobellamasayu #sobellaearthbrown #sobellaXashanas #sobellafruittint #ThisIsSoBella #sobellaweekendsale #sobellasolawa #sobellaallstarcollection #sobellaallstar #servicesbykakmungg #teamkakmungg #kitahebatkayaraya


0💬Normal

ONZ KE ONZZZ SANGAT!!? Set lengkap raya sobella gaisss . Grab wey wajib ada. Cun melecun. Semua ada lagi dengan kakmungg. . Kalau berminat, Boleh klik link whatsapp kat atas tu ye. Kakmungg entertain VVIP tau! Kite sembang sampai jadi melawa dengan sobella eh 😘 . #sobella #sobellasquad #sobellamaluri #sobellakl #sobellamytown #sobellacheras #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellacosmetic #sobellagoldserum #teamkanghanna #sobellatrustedagent #sobellaagent #sobellaallstarcollection #sobellarusty #sobellamasayu #sobellaearthbrown #sobellaXashanas #sobellafruittint #ThisIsSoBella #sobellaweekendsale #sobellasolawa #sobellaallstarcollection #sobellaallstar #servicesbykakmungg #teamkakmungg #kitahebatkayaraya


0💬Normal

⁣ Tahun ni saya raya dengan Sobella kerana Pelita Eidshadow dah cukup menerangi mata sis. ⁣ Pipi glowingg berseri dengan Eidblush 1 sen.⁣ ⁣ Duit raya RS5 Nude tambah RS50 Cinnamon cukup buatkan bibir nampak lembap dan gebusss.⁣ ⁣ Suasana raya sederhana saja tapi nampak hef heff di muka dengan 1 set Sobella raya 😍⁣ ⁣ Korang setujuuu?⁣ ⁣ #TetapRayaDenganSobella⁣ #teamsyarah #sobellashahalam #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellalover #sobellalimbongan #sobellapuncakperdana #sobellakajang #sobellakl #sobellabangi #sobellabatuberendam #sobellaeidshadowpalette


0💬Normal

⁣ Tahun ni saya raya dengan Sobella kerana Pelita Eidshadow dah cukup menerangi mata sis. ⁣ Pipi glowingg berseri dengan Eidblush 1 sen.⁣ ⁣ Duit raya RS5 Nude tambah RS50 Cinnamon cukup buatkan bibir nampak lembap dan gebusss.⁣ ⁣ Suasana raya sederhana saja tapi nampak hef heff di muka dengan 1 set Sobella raya 😍⁣ ⁣ Korang setujuuu?⁣ ⁣ #TetapRayaDenganSobella⁣ #teamsyarah #sobellashahalam #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellalover #sobellalimbongan #sobellapuncakperdana #sobellakajang #sobellakl #sobellabangi #sobellabatuberendam #sobellaeidshadowpalette


0💬Normal

Raya2 jugak. Jangan dilupakan kengkawan kita yang lain. Sobella Friendship Edition, ada 3 warna je gais. • • PARTNER IN CRIME MY BFF DEAR BESTIE Cecantik kaler dia, terang ada, pastel ada & nude pon Ada. Cukup complete❤️ #sobellafriendshipedition #sobellamybff #sobelladearbestie #sobellapartnerincrime #sobellaampang #sobellamaluri #sobellacheras #sobellamytown #sobellapudu #sobellakl #sobellaklsentral #sobellabangsar #sobellaklcc #sobellakeramat #sobellawangsamaju #sobellabukitjalil #sobellashahalam #sobellaklang #sobellajengka #sobellapandanindah #sobellacempaka #sobellalipis #sobellakualalipis


0💬Normal

Eidblush sangat pigmented dan multipurpose,boleh dijadikan eyeshadow.Pakai eidblush ni tajpayah pakai highlight dah sebab glowing⚡️ RM36 Untuk order, click di link profile atau WS➡️013-3807288 #sobellacosmetics #sayajualsobella #sobellakuantan #sobellakelantan #sobellamurah #sobellakl #sobellashahalam #sobellaterengganu #sobellajohor #sobellaeidblush #sobellarayaedition #sobellaliptint #sobellalipmatte #tipcantikiklil #sobellablusher pcantikiklil #sobellablusher #readystock #sobellaselangor #sobelladamansara #sobellareadystock


1💬Normal

Aduhhh aduhh. Bukan lipcream biasa biasa ni hah. . Quality 👍 Texture 👍 Warna 👍 . Insyaallah, semua tiptop. Sangat sesuai untuk korang yang ada masalah super dry dab super sensitive lips tu tau. Sebab dia tak matte pun. . LONDON - Dusty Pink BANGKOK - Peachy Orange TAJ MAHAL - Red Pink . . #sobellakl #sobellawangsamaju #sobellaashhannas #sobelladuitrayaedition #eyeshadow2minit #eyeshadowsobella #blusher #eidblusher #sobellaorangeedition #sobella5.0 #sobellafriendshipedition #codwangsamaju #codwangsawalk #codwangsamelawati #coddataranmelawati #codsetiawangsa #codsrirampai #codtamanmelati #sobellasocantik #tajmahal #london #london #sobellalipcream #sobellalipmatte #satinfinish #limitededition #cantikraya #kosmetikviral


0💬Normal

Raya2 jugak. Jangan dilupakan kengkawan kita yang lain. Sobella Friendship Edition, ada 3 warna je gais. • • PARTNER IN CRIME MY BFF DEAR BESTIE Cecantik kaler dia, terang ada, pastel ada & nude pon Ada. Cukup complete❤️ #sobellafriendshipedition #sobellamybff #sobelladearbestie #sobellapartnerincrime #sobellaampang #sobellamaluri #sobellacheras #sobellamytown #sobellapudu #sobellakl #sobellaklsentral #sobellabangsar #sobellaklcc #sobellakeramat #sobellawangsamaju #sobellabukitjalil #sobellashahalam #sobellaklang #sobellajengka #sobellapandanindah #sobellacempaka #sobellalipis #sobellakualalipis


0💬Normal

Eidblush sangat pigmented dan multipurpose,boleh dijadikan eyeshadow.Pakai eidblush ni tajpayah pakai highlight dah sebab glowing⚡️ RM36 Untuk order, click di link profile atau WS➡️013-3807288 #sobellacosmetics #sayajualsobella #sobellakuantan #sobellakelantan #sobellamurah #sobellakl #sobellashahalam #sobellaterengganu #sobellajohor #sobellaeidblush #sobellarayaedition #sobellaliptint #sobellalipmatte #tipcantikiklil #sobellablusher pcantikiklil #sobellablusher #readystock #sobellaselangor #sobelladamansara #sobellareadystock


0💬Normal

SOBELLA LIPMATE RM 38 ( 5.5ml) SOBELLA LIPMATTE RM 19( 1.3ml) . . So tunggu ape lagi. Get it now or cry later. #sobelladuitrayaedition #sobellapantaidalam #sobellatamanmedan #sobellapetalingjaya #sobellapantaihillpark #sobellakl #sobellakondorakyat #sobellakerinchi #sobellasolawa #sobelladuitrayaeditionpantaidalam


0💬Normal

Cinnamon ni paling menambat hati. Hilang terus low self esteem bila gayakan cinnamon di bibir mungil tu. . Paling best sebab tak keringkan bibir langsung gais ! . Bau vanilla yang sedap gila rasa nak kunyah je . Konsisten pakai bi ir jadi pinky sebab ada madu dan argan oil ! ♥️ Bestnya . Kita ada freegift comel sangat untuk awak pilih. Nak ? . . . . Nak buat duit dengan produk viral yang berkualiti dan HQ yang sangat bagus jaga kebajikan team ? Jom join #teamwawasado . Kita suluh jalan A to Z. Dari O sampai boleh buat saving ratus ratus gituh! . #agentwanted #dropshipwanted #sobellasquad #sobellahukm #sobellabandartunrazak #sobellatamanmidah #sobellaagent #sobellakl #sobellabangi #sobellabandarsripermaisuri #sobellamaluri #sobellaampang #sobellashahalam #sobellakajang #sobellabangi #sobellaklang #sobellalipstick #lipmattesobella #lipmattemurah #lipmattemadu #lipmattetahanlama #lipmattemesrawuduk #lipmatteviral #lipmattesobella #bibirkering #bibirhitam #bibirmerekah #bibirgelap #bibirmungil


0💬Normal

Aduhhh aduhh. Bukan lipcream biasa biasa ni hah. . Quality 👍 Texture 👍 Warna 👍 . Insyaallah, semua tiptop. Sangat sesuai untuk korang yang ada masalah super dry dab super sensitive lips tu tau. Sebab dia tak matte pun. . LONDON - Dusty Pink BANGKOK - Peachy Orange TAJ MAHAL - Red Pink . . #sobellakl #sobellawangsamaju #sobellaashhannas #sobelladuitrayaedition #eyeshadow2minit #eyeshadowsobella #blusher #eidblusher #sobellaorangeedition #sobella5.0 #sobellafriendshipedition #codwangsamaju #codwangsawalk #codwangsamelawati #coddataranmelawati #codsetiawangsa #codsrirampai #codtamanmelati #sobellasocantik #tajmahal #london #london #sobellalipcream #sobellalipmatte #satinfinish #limitededition #cantikraya #kosmetikviral


0💬Normal

Rugilah siapa yang tak ade lipmatte duit raya ni. Warna memukau. Bau pun wangi. . Yang bestnye korang pakai takkan rasa berat ataupun melekit. Ringan je . Nak cuba jangn risau kita ade saiz baby rm 19 je korang. Yang jenis kerap guna baik amek saiz mommy rm 38 shja . Wa 01137396420 . #SobellaSkuad #Sobellalipmatte #lipmattemeroyan2020 #SobellaKL #sobellaampang #sobellasetapak #sobellawangsamaju #sobellastokis #SobellaGombak #Sobella #SobellaSolawa #MUAwangsamaju #MUAampang #MUAKL #wangsamaju #CODSetapak #SobellaSetiawangsa #UTMKL #KLCC #SobellaSetapak #sobellaampang #sobella #sobellasquad #sobellalipmatte #sobella #SOBELLAEDISIRAYA2020 #SOBELLALIPMATTE


0💬Normal

Aduhhh aduhh. Bukan lipcream biasa biasa ni hah. . Quality 👍 Texture 👍 Warna 👍 . Insyaallah, semua tiptop. Sangat sesuai untuk korang yang ada masalah super dry dab super sensitive lips tu tau. Sebab dia tak matte pun. . LONDON - Dusty Pink BANGKOK - Peachy Orange TAJ MAHAL - Red Pink . . #sobellakl #sobellawangsamaju #sobellaashhannas #sobelladuitrayaedition #eyeshadow2minit #eyeshadowsobella #blusher #eidblusher #sobellaorangeedition #sobella5.0 #sobellafriendshipedition #codwangsamaju #codwangsawalk #codwangsamelawati #coddataranmelawati #codsetiawangsa #codsrirampai #codtamanmelati #sobellasocantik #tajmahal #london #london #sobellalipcream #sobellalipmatte #satinfinish #limitededition #cantikraya #kosmetikviral


0💬Normal

Antara KILLER code dalam Duit Raya Edition. Lawa gila brown ni . Bold tapi tak over. Still suit untuk daily look. . Coklat yang bertone oren merah. Mashaallah lawa sangat dan sesuai untuk kulit cerah mahupun gelap. . Uolls leff tak ? ada 2 saiz . baby 1.3ml rm19 momy 5.5ml rm38 . ajom cod pun sis available. postage seluruh negara apetah lagi. . klik je link di bio ye ♥️


3💬Normal

Sobella Eidshadow Palette Readystock 🤩Sanagt pigmented kualiti taraf produk antarabangsa tau murah pulak tu. Stock terhad!✨ Jom grab selagi availabe🛍 RM39 Untuk order, click di link profile atau WS➡️013-3807288 #sobellacosmetics #sayajualsobella #sobellakuantan #sobellakelantan #sobellamurah #sobellakl #sobellashahalam #sobellaterengganu #sobellajohor #sobellaeidblush #sobellarayaedition #sobellaliptint #sobellalipmatte #tipcantikiklil #sobellablusher pcantikiklil #sobellablusher #readystock


0💬Normal

Sobella duit raya! Color duit raya this year. Untuk SObella lover! 1 set RM 175/5pcs jimat RM 15. 1Set baby RM 95 sahaja. . Klink link wasap di bio untuk order➡️0199255125 . . #sobella #sobellashahalam #sobellagombak #sobellaperak #sobellaterengganu #sobellakl #sobellakelantan #sobellaampang #lipmatte #sobellalipmatte


0💬Normal

Kalau Ada yang baik kenapa Cari Yang Buruk? Kalau ada Sobella kenapa Pandang Yang lain Lagi 😍 Pilihan warna Yang Menarik Guys 🤩 Rugi Kalau korang tunggu, Nak Beli nanti sebab Warna Ni akan Berubah dari semasa ke semasa so korang takkan jumpa dah warna yang sama 😊 Sobella keluarkan warna yang limited sangat2, So orang yang belom cuba wajib beli satu, Cuba dulu, Saya jamin korang akan beli lagi 🤩 whatsapp saya sebelom korang menangis sebab stock habis😱 . . 📲For any inquiries kindly WhatsApp: +60172733673 . #SobellaLipmatte #Sobella #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalover #sobellalovers #sobellakelantan #sobellakedah #sobellamelaka #sobellakl #Sobellaselangor #sobellaperak #sobellaperlis #sobellajohor #sobellapahang #makeup #skincare #cosmetic #Sobellaliptint #sobellablusher #sobellaraya #sobellaraya2020


0💬Normal

best sobellakl, sobellakl instagram photos and videos, sobellakl pinterest, sobellakl app, sobellakl image, sobellakl etsy, sobellakl amazon, sobellakl coupon, sobellakl songs, sobellakl about, sobellakl fashion, sobellakl tattoo, sobellakl trends, sobellakl 2019, sobellakl christmas, sobellakl wallpaper

Next Page