Instagram #sobellaselangor Hashtag

best sobellaselangor, sobellaselangor instagram photos and videos, sobellaselangor pinterest, sobellaselangor app, sobellaselangor image, sobellaselangor etsy, sobellaselangor amazon, sobellaselangor coupon, sobellaselangor songs, sobellaselangor about, sobellaselangor fashion, sobellaselangor tattoo, sobellaselangor trends, sobellaselangor 2019, sobellaselangor christmas, sobellaselangor wallpaper

Bila pakai sobella nie dia punya cantik dah tak leh bawa bincang🤣🤣 Cantik teruk kan bila sis nie pakai code Dear Besti😍😍


1💬Normal

Tiga kaler hot-hots ni memang takpernah takcantik 😍 Nama lagi hot kan, ofkos lawaa beb🥰 Korang dah grab ke?😊 #sobellaselangor #sobellakl #sobellalipmatte #sobellalovers


0💬Normal

Dear Besti Code


1💬Normal

Bila pakai sobella nie dia punya cantik dah tak leh bawa bincang🤣🤣 Cantik teruk kan bila sis nie pakai code PIC😍😍


1💬Normal

Partner in crime code😘


1💬Normal

#Liptint SoBella 😍 🍓 Strawberry. Warna ni lebih kepada pink fushia. Sangat cantik dan nampak pinkish pinkish .. 🍉️ Watermelon. Warna code ni lebih kepada merah macam buah tembikai yang fresh. 🍊️ Peach. Warna ni lebih kepada warna peach dan nampak lebih soft .. yg suke bibir natural wajib grab kaler nie .. Duduk dekat rumah pon awak boleh pakai taw, takde la bibir nampak pucat tak bermaya je ..😁 Betul tak gais 😉 ? #sobellaselangor #sobellakl #fruittintsobella #sobellalovers


0💬Normal

#Repost @sobellacosmetics_hq • • • • • • HONEY GOLD SERUM sesuai untuk masalah parut, pori terbuka luas, kering & masalah penuaan. Kalau kulit korang ada semua masalah macam ni cuba pakai Honey Gold Serum secara konsisten. Khasiat madu dan gold memang sangat bagus untuk merawat semua masalah tadi. Nanti dah lama kulit korang akan jadi lebih sihat 😘 . #sobellashahalam #sobellashahalam #sobella #sobellakl #sobellalipmatte #sobellasquad #sobellabeauty #sobellalovers #sobellalipstick #sobellacosmetics #sobellasolawa #sobellamurah #sobellaselangor #lipmattesobella #sobellaraya2019 #sobellanilai #sobellashahalam #TeamFAEkayakayakaya #SobellaWonderBlush #BlusherMurah #BlusherMalaysia #SobellaSerum #honeygoldserumshahalam #liptintsobellashahalam #sobellababylipmatteshahalam


0💬Normal

Pagi2 terapi 👁️👁️. . Tengok benda cantik2 ❤️❤️❤️. . Cantik kan sis ni pakai friendship edition. . Ade 3 Kaler semua. . Letups x letups. . boleh jadi smpi 4-5 Kaler yg berbeza taw kalau korang suka mix2. . Paling best. . Tengok x hujung video ni. . Sis Tu letak jari kt bibir dia langsung xde lipmate melekat kat jari. . Means lipmate sobella mmg cpt kering dan xmelekit. . Klu minum xperlu risau lg ade kesan lipstik kt cawan tu. . Sbb ape. . Sbb sobella ni mmg kualiti yg terbaik. . 👍👍👍👍 Cod available Postage everyday WhatsApp 018 2138456 #sobellabyfaz #sobellasungaibuloh #sobellaselangor #sobellahkl #sobellakl #sobellalipmatte #sobellaliptint #sobellawonderblush #sobellaeyeshadow #sobellabeauty #sobellalovers


0💬Normal

Being grateful for what u have. . Alhamdulillah. . Tp kena berusaha jugak untuk majukan diri dan perbaiki kelemahan diri. . Never stop learning and don't give up. . 🔥🔥🔥🔥🔥💪💪💪💪💪. . Assalamualaikum dan selamat pagi semua. . 😍😍😍😍😍 #sobellabyfaz #sobellasungaibuloh #sobellaselangor #sobellahkl #sobellakl #sobellalipmatte #sobellaliptint #sobellawonderblush #sobellaeyeshadow #sobellabeauty #sobellalovers


0💬Normal

LIPMATTE SOBELLA best yakmat!! . Tekstur super soft, super ringan. Paling jimat sekali sapun berlapis-lapis dapat guna. . Lipmatte yang ada kandungan madu, mampu merawat dan melembapkan kulit. . Awak nak cuba tak? Stock limited sebelum SALAM SOLD OUT! . #bibirkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirpucat #bibirmengelupas #rawatbibir #pelembapbibir #sobellaselangor #sobellabalakong #sobellaserikembangan #sobellacherasjaya #sobellakajang #terapiinstagram #ajimaura #tutorialmakeup #ctdk #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #lokalah #instaseller #trustedseller #sobellamurah #sobellalipmatte #sobellasolawa #sobellaviral #lipmattemurah #lipmattesobella #lipmattehalal


0💬Normal

LIPMATTE SOBELLA best yakmat!! . Tekstur super soft, super ringan. Paling jimat sekali sapun berlapis-lapis dapat guna. . Lipmatte yang ada kandungan madu, mampu merawat dan melembapkan kulit. . Awak nak cuba tak? Stock limited sebelum SALAM SOLD OUT! . #bibirkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirpucat #bibirmengelupas #rawatbibir #pelembapbibir #sobellaselangor #sobellabalakong #sobellaserikembangan #sobellacherasjaya #sobellakajang #terapiinstagram #ajimaura #tutorialmakeup #ctdk #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #lokalah #instaseller #trustedseller #sobellamurah #sobellalipmatte #sobellasolawa #sobellaviral #lipmattemurah #lipmattesobella #lipmattehalal


0💬Normal

LIPMATTE SOBELLA best yakmat!! . Tekstur super soft, super ringan. Paling jimat sekali sapun berlapis-lapis dapat guna. . Lipmatte yang ada kandungan madu, mampu merawat dan melembapkan kulit. . Awak nak cuba tak? Stock limited sebelum SALAM SOLD OUT! . #bibirkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirpucat #bibirmengelupas #rawatbibir #pelembapbibir #sobellaselangor #sobellabalakong #sobellaserikembangan #sobellacherasjaya #sobellakajang #terapiinstagram #ajimaura #tutorialmakeup #ctdk #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #lokalah #instaseller #trustedseller #sobellamurah #sobellalipmatte #sobellasolawa #sobellaviral #lipmattemurah #lipmattesobella #lipmattehalal


0💬Normal

Liptint sangat sesuai untuk korang yang tak suka pakai lipmatte . . Kalau tak nak nampak merah sangat korang boleh pakai code peach . Warna sangat natural . . Nak nampak pinky pinky boleh pakai code strawberry . . Nak nampak terang sikit buat cik shuben geram kat hampa boleh pakai code watermelon sebab dari jauh lagi dia dah nampak dan tergoda tengok bibir korang tu . #sobellashahalam #sobellashahalam #sobella #sobellakl #sobellalipmatte #sobellasquad #sobellabeauty #sobellalovers #sobellalipstick #sobellacosmetics #sobellasolawa #sobellamurah #sobellaselangor #lipmattesobella #sobellaraya2019 #sobellanilai #sobellashahalam #TeamFAEkayakayakaya #SobellaWonderBlush #BlusherMurah #BlusherMalaysia #SobellaSerum #honeygoldserumshahalam #liptintsobellashahalam #sobellababylipmatteshahalam


0💬Normal

RM38 only with 2 FREE GIFTS 🎁 Available area COD: Gombak, Selayang, Sg Buloh, Rawang, Damansara, Kepong, Bukit Beruntung, Kota Damansara, Damansara ATAU Walk-in terus ke The Rack Boutique Cafe #sobellakl #sobellahq #sobellagombak #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellasquad #sobellabeauty #sobellamahsuri #sobellawalinongsari #sobellaciksitiwankembang #sobellasquad #sobellaselangor #sobellaputerigunungledang #sobellaputerisantubong #sobellapartnerincrime #sobellafriendshipedition #sobelladearbestie


0💬Normal

RM38 only with 2 FREE GIFTS 🎁 Available area COD: Gombak, Selayang, Sg Buloh, Rawang, Damansara, Kepong, Bukit Beruntung, Kota Damansara, Damansara ATAU Walk-in terus ke The Rack Boutique Cafe #sobellakl #sobellahq #sobellagombak #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellasquad #sobellabeauty #sobellamahsuri #sobellawalinongsari #sobellaciksitiwankembang #sobellasquad #sobellaselangor #sobellaputerigunungledang #sobellaputerisantubong #sobellapartnerincrime #sobellafriendshipedition #sobelladearbestie


0💬Normal

Assalamualaikum dan selamat pagi. Semoga urusan korang semua dieprmudahkan harini😘 #sobellabangi #sobellaliptint #sobellaselangor #sobellaukm #sobellaukm #sobellalipmatte


0💬Normal

RM38 only with 2 FREE GIFTS 🎁 Available area COD: Gombak, Selayang, Sg Buloh, Rawang, Damansara, Kepong, Bukit Beruntung, Kota Damansara, Damansara ATAU Walk-in terus ke The Rack Boutique Cafe #sobellakl #sobellahq #sobellagombak #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellasquad #sobellabeauty #sobellamahsuri #sobellawalinongsari #sobellaciksitiwankembang #sobellasquad #sobellaselangor #sobellaputerigunungledang #sobellaputerisantubong #sobellapartnerincrime #sobellafriendshipedition #sobelladearbestie


0💬Normal

3 bahan paling utama yang ada dalam Lipmatte Sobella ni . 💋 Honey - membantu mengatasi masalah bibir merekah and pecah. Ianya juga membantu untuk merawat bibir supaya tak hitam dan merah mungil 🤤 . 💋 Cocoa butter - sebagai ejen utk memilih kan bibir kering. So bibir akan kelihatan lebih seksi dan sihat 🔥 . 💋 Argan Oil - membantu membuang sel sel kulit mati pada bibir dan melembapkan bibir 😘 . So tunggu apa lagi? Banyak dah kakak share kebaikan lipmatte dia nih. . Dalam gamba ni ialah edition The Legendary. Semua color nude nude and sangat soft. Sesuai utk ke tempat kerja, kenduri kendara. Berminat? DM kakak now!!! 💥 . #sobellalipmatte #sobellasquad #sobellabeauty #sobellasolawa #sobellahq #sobellalovers #sobellaviral #sobella5point0 #sobellafriendshipedition #sobellathelegendary #sobellapuchong #sobellapj #sobellakelanajaya #sobellasubangjaya #sobellaselangor #sobellajohor #sobellajohorbahru #sobellaulutiram #sobellapulada #sobellatebrau #sobellajohorjaya #sobellapasirgudang #sobellacosmetics #sobellalimitededition #sobellakl #sobellaklangvalley #fidababies


0💬Normal

PILIHAN CODE WARNA LIPMATTE SOBELLA.. Korang pening² Nak match Kan warna baju dgn lipmatte korang? . Tak yah pening².. Korang boleh Pilih je. Warna ape yg sesuai.. Terus whatsapp Tisha LIPMATTE sobella yg serious best yg mampu merawat serta mencantikkan bibir korang Dari kering Dan merekah . Whatsapp TISHA di 01111099465 / 0172294363 #sobellacosmetics #sobellabangi #sobellaputrajaya #sobellabalakong #sobellacyberjaya #sobellakeramat #sobellaserdang #sobellasrikembangan #sobellabtho #sobellatamingjaya #sobellamines #sobellaioicitymall #agentwanted #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #sobellawangsamaju #sobellasetiawangsa #sobellasetapak #sobellawangsawalk #sobellaselangor #sobellalipmatte #sobellaliptint #sobellaallstar #sobellabatucaves


0💬Normal

Bila pakai sobella nie dia punya cantik dah tak leh bawa bincang🤣🤣 Cantik teruk kan bila sis nie pakai code my bff😍😍


1💬Normal

Code my bff: Nude dark choc


1💬Normal

Haii...those yang masih hunting edition yang ni..haaaa masih available gaisss.... . . korang boleh dapatkan sekarang..stok limited.kaler menawan! Rugi tak dapatkan sekarang. . . Dah dapat nanti boleh joget sket💃 Hahahahaa.. . . . #sobellaAllStar #allstarcollection #sobellasgbuloh #sobellalipmatte #sobellaSelangor


0💬Normal

Sobella All Star Collection ibarat adik beradik tiri sebab berbeza edisi tapi bergabung semula dalam satu box. Edisi nie paling rare sekali sebab warna sobella semua limited tapi diorang datang balik atas permintaan korang ❤️ . #sobellashahalam #sobellashahalam #sobella #sobellakl #sobellalipmatte #sobellasquad #sobellabeauty #sobellalovers #sobellalipstick #sobellacosmetics #sobellasolawa #sobellamurah #sobellaselangor #lipmattesobella #sobellaraya2019 #sobellanilai #sobellashahalam #TeamFAEkayakayakaya #SobellaWonderBlush #BlusherMurah #BlusherMalaysia #SobellaSerum #honeygoldserumshahalam #liptintsobellashahalam #sobellababylipmatteshahalam


0💬Normal

Tutorial cara pakai liptint sobella😘 #sobellabangi #sobellaselangor #sobellaliptint #sobellaukm #sobellalipmatte #sobellamurah


0💬Normal

Ni antara khasiat2 liptint sobella. Bukan je warna2 yang cantik, harga berbaloi banyak pula tu khasiatnya #sobellabangi #sobellaselangor #sobellaliptint #sobellaukm #sobellalipmatte #sobellamurah


0💬Normal

Ni antara khasiat2 liptint sobella. Bukan je warna2 yang cantik, harga berbaloi banyak pula tu khasiatnya #sobellabangi #sobellaselangor #sobellaliptint #sobellaukm #sobellalipmatte #sobellamurah


0💬Normal

Ni antara khasiat2 liptint sobella. Bukan je warna2 yang cantik, harga berbaloi banyak pula tu khasiatnya #sobellabangi #sobellaselangor #sobellaliptint #sobellaukm #sobellalipmatte #sobellamurah


0💬Normal

Warna2 setelah kering. Tidaklah seterang bila baru calit. Just nice warna dia kan😍 #sobellabangi #sobellaselangor #sobellaliptint #sobellaukm #sobellalipmatte #sobellamurah


0💬Normal

Memperkenalkan sobella liptint yang menjadi kegilaan gadis2 Didatangkan dengan 3 tona yang sangat memukau😍 1. Peach 2. Watermelon 3. Strawberry #sobellabangi #sobellaselangor #sobellaukm #sobellamurah #sobellalipmatte #sobellaliptint


0💬Normal

Assalamualaikum hi guys Tengah hari dah ni. Korang dah makan ke belum. Lepas makan jangan lupa touch up balik bibir dgn sobella😍 #sobellamurah #liptintsobella #lipmatteesobella #sobellabangi #sobellaukm #sobellaselangor


0💬Normal

Meh faz lanjer video lipmate lagendary edition ni. . Cun x model pakai all code. . Semua warna kulit boleh matching. . Xyah risau naaaa. . Ade feel mcm princess zaman dulu x. . 😍😍😍😍😍😍 Cod available Postage everyday #sobellabyfaz #sobellasungaibuloh #sobellaselangor #sobellahkl #sobellakl #sobellalipmatte #sobellaliptint #sobellawonderblush #sobellaeyeshadow #sobellabeauty #sobellalovers


0💬Normal

Hai gadis2 wanita2 cantik semua. . Hari ni pegi kerja pakai code yg mana tu. . Xnk la Monday blues aje kn. . Kena semangat dtg keja. . Faz doa kn semua d limpahkan rezeki yg melimpah ruah. . Amin. . Ade lg ke yg xde lagendary edition ni. . Cantik taw kaler2 dia. . Mana tahu pakai rasa mcm princess. . Hihi. . 🤭🤭🤭🤭 Sesuai sgt pakai hari2 pegi mana2. . Sbb texture yg sangat ringan. . Xmelekit langsung kat bibir. . Bau yang harum. . Bila calit kt bibir rasa mcm xpakai pape taw. . Tapi kaler dh kaching2 kt bibir. . Nampak seri awak2 semua. . 😍😍😍😍😍😍😍😍 Cod available Postage everyday #sobellabyfaz #sobellasungaibuloh #sobellaselangor #sobellahkl #sobellakl #sobellalipmatte #sobellaliptint #sobellawonderblush #sobellaeyeshadow #sobellabeauty #sobellalovers


0💬Normal

Lipmatte Sobella ni lain dari yang lain tau sebab lipmatte ni ada honey oil yang boleh merawat bibir yang kering dan gelap. . Bukan takat merawat. Dia jugak buat bibir korang lebih moist macam kek coklat leleh dan lebih merah bak delima import dari Turki. . Tu bayangann. Eh ada yang lap ailio ke tu? 😅 . #bibirkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirpucat #bibirmengelupas #rawatbibir #pelembapbibir #sobellaselangor #sobellabalakong #sobellaserikembangan #sobellacherasjaya #sobellakajang #terapiinstagram #ajimaura #tutorialmakeup #ctdk #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #lokalah #instaseller #trustedseller #sobellamurah #sobellalipmatte #sobellasolawa #sobellaviral #lipmattemurah #lipmattesobella #lipmattehalal


0💬Normal

Lipmatte Sobella ni lain dari yang lain tau sebab lipmatte ni ada honey oil yang boleh merawat bibir yang kering dan gelap. . Bukan takat merawat. Dia jugak buat bibir korang lebih moist macam kek coklat leleh dan lebih merah bak delima import dari Turki. . Tu bayangann. Eh ada yang lap ailio ke tu? 😅 . #bibirkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirpucat #bibirmengelupas #rawatbibir #pelembapbibir #sobellaselangor #sobellabalakong #sobellaserikembangan #sobellacherasjaya #sobellakajang #terapiinstagram #ajimaura #tutorialmakeup #ctdk #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #lokalah #instaseller #trustedseller #sobellamurah #sobellalipmatte #sobellasolawa #sobellaviral #lipmattemurah #lipmattesobella #lipmattehalal


0💬Normal

Lipmatte Sobella ni lain dari yang lain tau sebab lipmatte ni ada honey oil yang boleh merawat bibir yang kering dan gelap. . Bukan takat merawat. Dia jugak buat bibir korang lebih moist macam kek coklat leleh dan lebih merah bak delima import dari Turki. . Tu bayangann. Eh ada yang lap ailio ke tu? 😅 . #bibirkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirpucat #bibirmengelupas #rawatbibir #pelembapbibir #sobellaselangor #sobellabalakong #sobellaserikembangan #sobellacherasjaya #sobellakajang #terapiinstagram #ajimaura #tutorialmakeup #ctdk #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #lokalah #instaseller #trustedseller #sobellamurah #sobellalipmatte #sobellasolawa #sobellaviral #lipmattemurah #lipmattesobella #lipmattehalal


0💬Normal

Korang nampak dia buah betul ke? Aiolss rasa macam yer macam tidak. Confius pulak. 🥴 . Betul ke bohong ni. Ker korang lapar tu nampak buah seketul-ketul. . Nah tisu. Lap sikit ailio tu. 🤭 . #rawatbibir #bibirkusam #bibirkering #bibirlembab #bibirsexy #bibirhitam #bibirgelap #bibirsihat #bibirmerekah #bibircantik #liptintmurah #liptinthalal #liptinttahanlama #liptintviral #liptintsobella #liptintn9 #liptintmesrawudhuk #liptintkorea #sobellaselangor #sobellabalakong #sobellacherasjaya #sobellasolawa #sobellasquad #sobellaliptint #sobellaviral #ajimaura #terapiinstgram


0💬Normal

Korang nampak dia buah betul ke? Aiolss rasa macam yer macam tidak. Confius pulak. 🥴 . Betul ke bohong ni. Ker korang lapar tu nampak buah seketul-ketul. . Nah tisu. Lap sikit ailio tu. 🤭 . #rawatbibir #bibirkusam #bibirkering #bibirlembab #bibirsexy #bibirhitam #bibirgelap #bibirsihat #bibirmerekah #bibircantik #liptintmurah #liptinthalal #liptinttahanlama #liptintviral #liptintsobella #liptintn9 #liptintmesrawudhuk #liptintkorea #sobellaselangor #sobellabalakong #sobellacherasjaya #sobellasolawa #sobellasquad #sobellaliptint #sobellaviral #ajimaura #terapiinstgram


0💬Normal

Korang nampak dia buah betul ke? Aiolss rasa macam yer macam tidak. Confius pulak. 🥴 . Betul ke bohong ni. Ker korang lapar tu nampak buah seketul-ketul. . Nah tisu. Lap sikit ailio tu. 🤭 . #rawatbibir #bibirkusam #bibirkering #bibirlembab #bibirsexy #bibirhitam #bibirgelap #bibirsihat #bibirmerekah #bibircantik #liptintmurah #liptinthalal #liptinttahanlama #liptintviral #liptintsobella #liptintn9 #liptintmesrawudhuk #liptintkorea #sobellaselangor #sobellabalakong #sobellacherasjaya #sobellasolawa #sobellasquad #sobellaliptint #sobellaviral #ajimaura #terapiinstgram


0💬Normal

Ya ampunnn kelam kabut sangat pagi ni. Biase la mak mak memang camni. Cam biasa rushing seawal pagi. So Kak Nija sempat bekpes sekut jer pagi ni. 1. Sekut Caramel 2. Sekut Hot Pink 3. Sekut Warm Rose 4. Sekut Tangerine Burppp kenyang. Alhamdulillah. Pastu saket kepala tak hilang dari semalam kita tenyeh #TheNyut jer kat kepala. Fuhh lega tahap maksima. #AgentOpen #Sobella #sobellaviral #sobellaeyeshadow #sobellalipmatte #sobellaliptint #sobellaselangor #sayajualmakeup #sayajualsayapakai #bazaarpaknil #bazarpaknil #openagent1malaysia


0💬Normal

🍓🍓 SoBella LIPTINT 🍓🍓 Apa itu LIPTINT ? Sebenarnya tak ramai yang tahu maksud sebenar LIPTINT. Meh, nak share sikit kat uols.. 💋 Liptint adalah sejenis pewarna bibir yang berasaskan air (water based). 💋 Tekstur Liptint ni sangatlah ringan berbanding lipstik mahupun Lipmatte. 💋 Liptint ni juga sifatnya menyerap terus ke bibir kita, jadi tak perlu kita nak touch up banyak kali. Nak amik wuduk pon xde masalah kalau warna liptint masih lekat di bibir sbb sifat dia mcm inai. 💋 Mudah disapu pada bibir. Hanya calit ja Liptint dekat bibir dah siap! Kelebihan liptint Sobella berbanding jenama lain: 💋 warna yang sangat pigmented 💋 Gel based 💋 Di infused dgn vitamin c 💋 Diperkaya dgn extract buah 💋 berbau buah watermelon, strawberry dan peach 💋Limited Edition ♥️4.5ml Tekan link cepat... www.wasap.my/60139992365/fruitliptint Rm36 sahaja Stok x banyak gais.. #Sobella #SobellaAgentwanted #sobellakl #sobellatrustedagent #sobellasemenyihkajang #sobellakelanajaya #sobellapetalingjaya #sobellaselangor


0💬Normal

Apa yang bestnya Fruitliptint Sobella? 💄Merupakan sejenis pewarna bibir yang berasaskan air (water based). 💄Tekstur : Ringan berbanding lipstik mahupun Lipmatte. 💄Sifat: Menyerap terus ke bibir kita, jadi tak perlu kita nak touch up banyak kali. Wuduk friendly. Sangat pigmented. 💄Kelebihan: Diinfused Vitamin C dan E yang boleh merawat dan melindungi bibir. Casing frosted yang tahan haba dicustomize bagi menjaga kualiti tekstur fruitliptint 💄Cara pakai: Mudah disapu pada bibir. Hanya calit Liptint dekat bibir dah siap. Didatangkan khas dari Korea dengan 3 flavour berbeza. Tersangatlah rare dan cantik. Wangi buah-buahan. 🍉 Watermelon - Merah-merah 🍓 Strawbery - Pink-pink 🍑 Peach- Pink orange #sobellashahalam♥️ #sobellasek7shahalam #sobellashahalam #sobellaseksyen7 #liptintrawatbibir #liptintmalaysiamurah #liptintsobella #rawatbibirkering #merawatbibirmerekah #rawatbibirkering #bibirmenggelupas #tahanlamalebih8jam #luluskkm#sobellauitmshahalam #sobellasek7 #mesrasolat #jualliptint #jualliptintmurah #juallipmattemurah #liptintstrawberry #liptintwatermelon #liptintpeach #liptintmurah #liptintsobella #sobellaliptint #sobellauitmshahalam #liptintmurahmalaysia #sobellaliptint #sobellaliptint2019 #bibirsihatdancantik #sobellahospitalshahalam #sobellaicity #sobellaselangor #


0💬Normal

Matamu melemahkan ku, saat pertama ku lihat mu😍 Macam lirik lagu pulak😅Lawa2 kn warna 2 Minute Eyeshadow yg baru ni😍Must have sobella lovers ni. Jom Grab dgn Nura☺️ Klik jaa link di bio👆 #sobellalovers #sobellathebest #sobellapuchong #sobellasripuchong #sobellasosenang #sobellakl #sobellaselangor


0💬Normal

Assalamualaikum. . Morning and pagi2 sayang2 semua. . Pagi2 dah kena bakar ni tengok status tuan Ozir yg smlm. . Betul tuan Ozir ckp ni. . Yg penting kita kena action. . Kena usaha. . Baru lah nmpk result. . Tp kejayaan bukan dtg bergolek. . Kena usaha tanpa henti. . In Sha Allah. . Faz doakan semoga semua org sentiasa d kurniakan rezeki yg melimpah ruah. . Amin. . 🤲🤲 #sobellabyfaz #sobellasungaibuloh #sobellaselangor #sobellahkl #sobellakl #sobellalipmatte #sobellaliptint #sobellawonderblush #sobellaeyeshadow #sobellabeauty #sobellalovers


0💬Normal

EYESHADOW SOBELLA MATTE EDITION . Matte edition sangat sesuai untuk those yang mempunyai masalah kulit berminyak dan mudah berpeluh. . Kod Hot Pink, sangat sesuai digayakan dengan lipmatte warna pink barulah nampak macam muda remaja giteww🥰 #sobellaselangor #sobellaeyeshadow #stokissobellapuchong #teamkanghanna


0💬Normal

Sobella eyeshadow 2 minit berbentuk stick atau senang cerita macam pen. Haa bila bentuk dia macam ni memang mudah uols nak pakai. . Macam pegang pen jugak tau and uols just calit je dekat mata. Warna untuk matte edition fuhh sekali zas dekat mata memang pigmented yang amat. Lepas tu uols blend jer pakai jari. Tadaaaaa dah siap! 😍 Nak order? Tekan link di bio👆 #sobellaselangor #sobellalipmatte #stokissobellapuchong #sobellaeyeshadow


0💬Normal

SOBELLA EYESHADOW MATTE EDITION . Salah satu warna eyeshadow 2 minit code tangerine. Warna orange tapi sesuai juga untuk pakai daily. Korang boleh buat orange / peachy look serious onzz sangat warna ni guys😍 . Nak order? Tekan link di bio👆 #sobellaselangor #stokissobellapuchong #sobellaeyeshadow #teamkanghanna


0💬Normal

Matte eyeshadow 2 minit code tangerine❤️ #sobellaportklang #sobellaklang #sobellasolawa #sobellaselangor #sobellabeauty


2💬Normal

Matte eyeshadow 2 minit code hot pink❤️ #sobellaklang #sobellaportklang #sobellasolawa #jomcantiksama2 #sobellabeauty #sobellaselangor


0💬Normal

Matte eyeshadow 2 minit code caramel❤️ #sobellacosmetichq #sobellaportklang #sobellaklang #sobellasolawa #sobellaselangor


0💬Normal

Next Page
instagram hashtag
pdf kitap indir
ankara dolmuş saatleri