Instagram #sobellasubang Hashtag

Alhamdulillah rezeki untuk harini🤲🏻 . . Satu ke pahang Satu lagi ker rawang . . Tq pada yang shopping dengan sis okey Kita bg free gift boek punya untuk uolss❤️ . . Nk join postage or COD esok boley click link di bio☝🏻 . . C O D AREA . 🚗kota damansara 🚗one utama 🚗mutiara damansara 🚗TTDI 🚗sungai buloh 🚗subang . . #caryakotadamansara ##caryakotadamansara ##makeuptutorial #makeupaddict #makeuplover #carycosmeticslover #motdcaryacosmetics #agentcaryacosmetics ##jombercarya #tutorialmakeup #pinkymakeup #makeuplook #makeupartist #everydaymakeuplook #makeupaddict #caryacosmetics #caryacosmeticslover #caryacosmeticspetalingjaya #koreanmakeuplook #makeuptutorial #makeupvideo #maybelline #lorealparis #nafura #nafuralovers #sobellakotadamansara #sobellapuchong #sobellasubang #sobellalover #sobellapetalingjaya


0💬Normal

[LIMITED EDITION]- SOBELLA EIDSHADOW PALLETE . Indahnyaaa sungguh di hari raya kalau ada Eidshadow Palette code Syawal. Diserikan dengan warna yang sweet, glamour dan dilengkapi pula dengan mini mirror kat dalam 🥰 . Senang korang nak mekap mata tu nanti. Tak sabar nak tengok makeup raya korang nanti dengan sobella cosmetics 😍 . Whatsapp Eka untuk pembelian +60198709382 🔥 . #sobellalipmatte #sobella #sobellasquad #sobellaiedshadowpallete #sobellastokis #sobellashahalam #sobellasepang #sobellaputrajaya #sobellacyberjaya #sobelladengkil #sobelladengkil #sobellaklia #sobellasubang #sobellacheras #sobellapetalingjaya #sobelladamansara #sobellabangi #sobellauniten #sobellapuchong #wonderblushsobella #wonderblush #agentsobella #sayajualblusher #sayajualblushermurah #sayajuallipmatte #sobellalipcreme #sobellaxashhannas #sobellasquad #sobellalipsticksputrajaya


0💬Normal

[LIMITED EDITION]- SOBELLA EIDSHADOW PALLETE . Indahnyaaa sungguh di hari raya kalau ada Eidshadow Palette code Syawal. Diserikan dengan warna yang sweet, glamour dan dilengkapi pula dengan mini mirror kat dalam 🥰 . Senang korang nak mekap mata tu nanti. Tak sabar nak tengok makeup raya korang nanti dengan sobella cosmetics 😍 . Whatsapp Eka untuk pembelian +60198709382 🔥 . #sobellalipmatte #sobella #sobellasquad #sobellaiedshadowpallete #sobellastokis #sobellashahalam #sobellasepang #sobellaputrajaya #sobellacyberjaya #sobelladengkil #sobelladengkil #sobellaklia #sobellasubang #sobellacheras #sobellapetalingjaya #sobelladamansara #sobellabangi #sobellauniten #sobellapuchong #wonderblushsobella #wonderblush #agentsobella #sayajualblusher #sayajualblushermurah #sayajuallipmatte #sobellalipcreme #sobellaxashhannas #sobellasquad #sobellalipsticksputrajaya


0💬Normal

[LIMITED EDITION]- SOBELLA EIDSHADOW PALLETE . Indahnyaaa sungguh di hari raya kalau ada Eidshadow Palette code Syawal. Diserikan dengan warna yang sweet, glamour dan dilengkapi pula dengan mini mirror kat dalam 🥰 . Senang korang nak mekap mata tu nanti. Tak sabar nak tengok makeup raya korang nanti dengan sobella cosmetics 😍 . Whatsapp Eka untuk pembelian +60198709382 🔥 . #sobellalipmatte #sobella #sobellasquad #sobellaiedshadowpallete #sobellastokis #sobellashahalam #sobellasepang #sobellaputrajaya #sobellacyberjaya #sobelladengkil #sobelladengkil #sobellaklia #sobellasubang #sobellacheras #sobellapetalingjaya #sobelladamansara #sobellabangi #sobellauniten #sobellapuchong #wonderblushsobella #wonderblush #agentsobella #sayajualblusher #sayajualblushermurah #sayajuallipmatte #sobellalipcreme #sobellaxashhannas #sobellasquad #sobellalipsticksputrajaya


0💬Normal

[LIMITED EDITION]- SOBELLA EIDSHADOW PALLETE . Indahnyaaa sungguh di hari raya kalau ada Eidshadow Palette code Syawal. Diserikan dengan warna yang sweet, glamour dan dilengkapi pula dengan mini mirror kat dalam 🥰 . Senang korang nak mekap mata tu nanti. Tak sabar nak tengok makeup raya korang nanti dengan sobella cosmetics 😍 . Whatsapp Eka untuk pembelian +60198709382 🔥 . #sobellalipmatte #sobella #sobellasquad #sobellaiedshadowpallete #sobellastokis #sobellashahalam #sobellasepang #sobellaputrajaya #sobellacyberjaya #sobelladengkil #sobelladengkil #sobellaklia #sobellasubang #sobellacheras #sobellapetalingjaya #sobelladamansara #sobellabangi #sobellauniten #sobellapuchong #wonderblushsobella #wonderblush #agentsobella #sayajualblusher #sayajualblushermurah #sayajuallipmatte #sobellalipcreme #sobellaxashhannas #sobellasquad #sobellalipsticksputrajaya


0💬Normal

Jom kita recreate look ladyboss kita ni..cantik betul kan? Hanya guna #eidshadow dah boleh dapat look cantikk gilaa macam ni... Alahai sudah lah warna pigmented & lasting... Wajib ada taw! Harga pulak terlajak murah hanya RM39 jurrr.... Berbaloi sangat2 😍😍 WhatsApp link in bio ok 0168727481 Postage setiap hari. COD SELURUH KLANG AND SHAH ALAM. Freegift berbaloi sekali sis bagi free eyeshadow brush juga 😉💖 . #sobellaklang #sobellashahalam #sobellaraya2020 #sobellajalankebun #sobellakampungjawa #sobellameru#sobellaperak #sobellaklang #sobellashahalam #sobellasubang #sobellapuchong #sobellafriendshipedition #sobellamybff #sobellaraya2020 #sobellaraya2020 #sobellapuchong #sobellaklang #sobellashahalam #sobellabukittinggi #sobellapenang #sobellajohor #sobellapahang #sobellanegerisembilan #sobellameru #sobellapartnerincrime #sobellanudeteddy #sobellamybff #sobellasweetmandarin #sobellamasayu #sobellafairypink #sobellahoneytangerine #sobellabloodorange #sobellanude #sobellacinnamon #sobellacoral #sobellabrown #sobellaklang #sobellashahalam #sobellajalankebun #sobellakampungjawa #sobellameru


0💬Normal

Jom kita recreate look ladyboss kita ni..cantik betul kan? Hanya guna satu #emoshadowpalette code LOVE dah boleh dapat look sweet macam ni... Alahai sudah lah warna pigmented & lasting... Wajib ada taw! Harga pulak terlajak murah hanya RM39 jurrr.... Berbaloi sangat2 😍😍 WhatsApp link in bio ok 0168727481 Postage setiap hari. COD SELURUH KLANG AND SHAH ALAM. Freegift berbaloi sekali sis bagi free eyeshadow brush juga 😉💖 . #sobellaklang #sobellashahalam #sobellaraya2020 #sobellajalankebun #sobellakampungjawa #sobellameru#sobellaperak #sobellaklang #sobellashahalam #sobellasubang #sobellapuchong #sobellafriendshipedition #sobellamybff #sobellaraya2020 #sobellaraya2020 #sobellapuchong #sobellaklang #sobellashahalam #sobellabukittinggi #sobellapenang #sobellajohor #sobellapahang #sobellanegerisembilan #sobellameru #sobellapartnerincrime #sobellanudeteddy #sobellamybff #sobellasweetmandarin #sobellamasayu #sobellafairypink #sobellahoneytangerine #sobellabloodorange #sobellanude #sobellacinnamon #sobellacoral #sobellabrown #sobellaklang #sobellashahalam #sobellajalankebun #sobellakampungjawa #sobellameru


0💬Normal

Jom kita recreate look ladyboss kita ni..cantik betul kan? Hanya guna satu #emoshadowpalette code ANGER dah boleh dapat look simple macam ni... Alahai sudah lah warna pigmented & lasting... Wajib ada taw! Harga pulak terlajak murah hanya RM39 jurrr.... Berbaloi sangat2 😍😍 WhatsApp link in bio ok 0168727481 Postage setiap hari. COD SELURUH KLANG AND SHAH ALAM. Freegift berbaloi sekali sis bagi free eyeshadow brush juga 😉💖 . #sobellaklang #sobellashahalam #sobellaraya2020 #sobellajalankebun #sobellakampungjawa #sobellameru#sobellaperak #sobellaklang #sobellashahalam #sobellasubang #sobellapuchong #sobellafriendshipedition #sobellamybff #sobellaraya2020 #sobellaraya2020 #sobellapuchong #sobellaklang #sobellashahalam #sobellabukittinggi #sobellapenang #sobellajohor #sobellapahang #sobellanegerisembilan #sobellameru #sobellapartnerincrime #sobellanudeteddy #sobellamybff #sobellasweetmandarin #sobellamasayu #sobellafairypink #sobellahoneytangerine #sobellabloodorange #sobellanude #sobellacinnamon #sobellacoral #sobellabrown #sobellaklang #sobellashahalam #sobellajalankebun #sobellakampungjawa #sobellameru


0💬Normal

Sobella Eidblush. Casing 1 sen warna gold yang sangat unik dan ekslusiff ❤️ . Warna peachy pink tone yang sesuai dengan semua skin tone. Skin tone fair, medium dan tan semua boleh pakai so dont worry. Yang paling bestt ada shimmer yang buat pipi uolss lebih glowing ✨ . Klik link di bio untuk direct whatsapp. . . #sobellaeidblush #eidblush #sobellasubang #sobellasubangbestari #sobellablusher #sobellacosmetics #blushermurah #blushermalaysia #codsubangbestari #subangbestari #subangperdana #kgmelayusubang #kotadamansara #payajaras #mutiarasubang #blusherpowder #powderblusher


0💬Normal

Walaupun berbeza edisi tapi sobella lipmatte ada macam macam shade tau. Macam tone orange ni, kita pun tak expect ramai yang suka sangat. 🥰 _ Ye lah biasa pakai warna pink, nude and brown. So untuk latest lipmatte raya edition pun kita ada jugak warna nak ke orange orange tone. Korang tahu kan warna apa 😋 _ DM / klink link whats di bio @beautebysiti 💛 _ #sobella #raya2020 #sobellaraya #agensobella #ds #sobellaputrajaya #sobellasemenyih #readystocksobella #sobellafriendshipedition #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellasquad #sobellabeauty #sobellalipstick #sobellablusher #sobellacosmetics #sobellalovers #sobellaagent #agensobella #stokiskl #stokisselangor #sobellasemenyih #sobellacheras #sobellabangi #sobellakajang #sobellaseremban #sobellasenawang #sobellashahalam #sobellasubang #omgmascara #sobellarinching


1💬Normal

Yang suka warna nude ni mesti korang jenis yang simple dan suka makeup tu nampak light light je kan. Sebab warna nude ni memang buat mekap nampak natural. Sekali pandang macam tak pakai lipmatte pun. 😊 _ Haaa ni macam macam nude tone yang sobella ada. Untuk latest edition pun ada warna nude tapi nude pink ❤️ _ Hubungi 📱 019-7123646 DM / klik link di bio @beautebysiti 💛 _ #sobella #raya2020 #sobellaraya #agensobella #ds #sobellaputrajaya #sobellasemenyih #readystocksobella #sobellafriendshipedition #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellasquad #sobellabeauty #sobellalipstick #sobellablusher #sobellacosmetics #sobellalovers #sobellaagent #agensobella #stokiskl #stokisselangor #sobellasemenyih #sobellacheras #sobellabangi #sobellakajang #sobellaseremban #sobellasenawang #sobellashahalam #sobellasubang #omgmascara #sobellarinching


0💬Normal

[LIMITED EDITION]- SOBELLA EIDSHADOW PALLETE . . Indahnyaaa sungguh di hari raya kalau ada Eidshadow Palette code Syawal. Diserikan dengan warna yang sweet to glamour dan dilengkapi pula dengan mini mirror kat dalam. . . Senang korang nak mekap mata tu nanti. Tak sabar nak tengok makeup raya korang nanti dengan sobella cosmetics 😍 . . SWIPE LEFT FOR MORE PHOTOS 🔥 . . #sobellalipmatte #sobella #sobellasquad #sobellaiedshadowpallete #sobellastokis #sobellashahalam #sobellasepang #sobellaputrajaya #sobellacyberjaya #sobelladengkil #sobelladengkil #sobellaklia #sobellasubang #sobellacheras #sobellapetalingjaya #sobelladamansara #sobellabangi #sobellauniten #sobellapuchong #wonderblushsobella #wonderblush #agentsobella #sayajualblusher #sayajualblushermurah #sayajuallipmatte #sobellalipcreme #sobellaxashhannas #sobellasquad #sobellalipsticksputrajaya


0💬Normal

[LIMITED EDITION]- SOBELLA EIDSHADOW PALLETE . . Indahnyaaa sungguh di hari raya kalau ada Eidshadow Palette code Syawal. Diserikan dengan warna yang sweet to glamour dan dilengkapi pula dengan mini mirror kat dalam. . . Senang korang nak mekap mata tu nanti. Tak sabar nak tengok makeup raya korang nanti dengan sobella cosmetics 😍 . . SWIPE LEFT FOR MORE PHOTOS 🔥 . . #sobellalipmatte #sobella #sobellasquad #sobellaiedshadowpallete #sobellastokis #sobellashahalam #sobellasepang #sobellaputrajaya #sobellacyberjaya #sobelladengkil #sobelladengkil #sobellaklia #sobellasubang #sobellacheras #sobellapetalingjaya #sobelladamansara #sobellabangi #sobellauniten #sobellapuchong #wonderblushsobella #wonderblush #agentsobella #sayajualblusher #sayajualblushermurah #sayajuallipmatte #sobellalipcreme #sobellaxashhannas #sobellasquad #sobellalipsticksputrajaya


0💬Normal

. . Ramai betul yang suka lipmatte code 100 mauve. Siapa yang ada warna yang top ni? . #sobellalipstick #sobellablusher #sobellabangi #pink #mauve #lookoftheday #mua


1💬Normal

[LIMITED EDITION]- SOBELLA EIDSHADOW PALLETE . . Indahnyaaa sungguh di hari raya kalau ada Eidshadow Palette code Syawal. Diserikan dengan warna yang sweet to glamour dan dilengkapi pula dengan mini mirror kat dalam. . . Senang korang nak mekap mata tu nanti. Tak sabar nak tengok makeup raya korang nanti dengan sobella cosmetics 😍 . . SWIPE LEFT FOR MORE PHOTOS 🔥 . . #sobellalipmatte #sobella #sobellasquad #sobellaiedshadowpallete #sobellastokis #sobellashahalam #sobellasepang #sobellaputrajaya #sobellacyberjaya #sobelladengkil #sobelladengkil #sobellaklia #sobellasubang #sobellacheras #sobellapetalingjaya #sobelladamansara #sobellabangi #sobellauniten #sobellapuchong #wonderblushsobella #wonderblush #agentsobella #sayajualblusher #sayajualblushermurah #sayajuallipmatte #sobellalipcreme #sobellaxashhannas #sobellasquad #sobellalipsticksputrajaya


0💬Normal

[LIMITED EDITION]- SOBELLA EIDSHADOW PALLETE . . Indahnyaaa sungguh di hari raya kalau ada Eidshadow Palette code Syawal. Diserikan dengan warna yang sweet to glamour dan dilengkapi pula dengan mini mirror kat dalam. . . Senang korang nak mekap mata tu nanti. Tak sabar nak tengok makeup raya korang nanti dengan sobella cosmetics 😍 . . SWIPE LEFT FOR MORE PHOTOS 🔥 . . #sobellalipmatte #sobella #sobellasquad #sobellaiedshadowpallete #sobellastokis #sobellashahalam #sobellasepang #sobellaputrajaya #sobellacyberjaya #sobelladengkil #sobelladengkil #sobellaklia #sobellasubang #sobellacheras #sobellapetalingjaya #sobelladamansara #sobellabangi #sobellauniten #sobellapuchong #wonderblushsobella #wonderblush #agentsobella #sayajualblusher #sayajualblushermurah #sayajuallipmatte #sobellalipcreme #sobellaxashhannas #sobellasquad #sobellalipsticksputrajaya


0💬Normal

[LIMITED EDITION]- SOBELLA EIDSHADOW PALLETE . . Indahnyaaa sungguh di hari raya kalau ada Eidshadow Palette code Syawal. Diserikan dengan warna yang sweet to glamour dan dilengkapi pula dengan mini mirror kat dalam. . . Senang korang nak mekap mata tu nanti. Tak sabar nak tengok makeup raya korang nanti dengan sobella cosmetics 😍 . . SWIPE LEFT FOR MORE PHOTOS 🔥 . . #sobellalipmatte #sobella #sobellasquad #sobellaiedshadowpallete #sobellastokis #sobellashahalam #sobellasepang #sobellaputrajaya #sobellacyberjaya #sobelladengkil #sobelladengkil #sobellaklia #sobellasubang #sobellacheras #sobellapetalingjaya #sobelladamansara #sobellabangi #sobellauniten #sobellapuchong #wonderblushsobella #wonderblush #agentsobella #sayajualblusher #sayajualblushermurah #sayajuallipmatte #sobellalipcreme #sobellaxashhannas #sobellasquad #sobellalipsticksputrajaya


0💬Normal

[LIMITED EDITION]- SOBELLA EIDSHADOW PALLETE . . Indahnyaaa sungguh di hari raya kalau ada Eidshadow Palette code Syawal. Diserikan dengan warna yang sweet to glamour dan dilengkapi pula dengan mini mirror kat dalam. . . Senang korang nak mekap mata tu nanti. Tak sabar nak tengok makeup raya korang nanti dengan sobella cosmetics 😍 . . SWIPE LEFT FOR MORE PHOTOS 🔥 . . #sobellalipmatte #sobella #sobellasquad #sobellaiedshadowpallete #sobellastokis #sobellashahalam #sobellasepang #sobellaputrajaya #sobellacyberjaya #sobelladengkil #sobelladengkil #sobellaklia #sobellasubang #sobellacheras #sobellapetalingjaya #sobelladamansara #sobellabangi #sobellauniten #sobellapuchong #wonderblushsobella #wonderblush #agentsobella #sayajualblusher #sayajualblushermurah #sayajuallipmatte #sobellalipcreme #sobellaxashhannas #sobellasquad #sobellalipsticksputrajaya


0💬Normal

Amacam korang kat office kat rumah kat dalam kereta dah start pasang lagu raya ke tuuu😚😚😚. Kita pun dah tak sabar nak beraya ni so hari hari lah lanjew video swatch Raya Edition Sobella niii✨✨ . READY STOCK‼️ Jomm apalagi ayuhh tekan link di bio and orderrr jangan takk orderr 😁🙈 . #sobellacyberjaya #sobellaseremban #sobellaputrajaya #sobellakajang #sobellabangi #sobellasemenyih #sobellashahalam #sobellasubang #sobellaklang #sobelladamansara #sobellamanjung #sobellasitiawan #sobellasimpangampat #sobellabukitmertajam #sobellabayanlepas #sobellamelakatengah #sobellaalorgajah #sobellapantaiklebang #sobellajb #sobellatebrau #sobellapasirgudang #sobellabandarbaruuda #sobellaputrajaya #sobellatamanequine #sobellacyberjaya #stayhome #dudukrumahchallenge #dontrushchallenge #dalgonacoffee #mco #raya #raya2020


0💬Normal

TADAA!! Second Raya Edition item!. Eidshadow pallete with four stunning shades for your raya✨✨ . ✔️ Comes with mini mirror inside ✔️ Non powdery pallet ✔️ Pigmented colour ✔️ Georgeous on any skin tone! . Limited edition‼️ Limited Edition‼️ Nak booking duluu jom whatsapp kita at 014-5137019 @ direct click link di biooo😚 . #sobellacyberjaya #sobellaseremban #sobellaputrajaya #sobellakajang #sobellabangi #sobellasemenyih #sobellashahalam #sobellasubang #sobellaklang #sobelladamansara #sobellamanjung #sobellasitiawan #sobellasimpangampat #sobellabukitmertajam #sobellabayanlepas #sobellamelakatengah #sobellaalorgajah #sobellapantaiklebang #sobellajb #sobellatebrau #sobellapasirgudang #sobellabandarbaruuda #sobellaputrajaya #sobellatamanequine #sobellacyberjaya #stayhome #tiktok #dontrushchallenge #makeup #makeupideas #makeupartist #makeupmurah


0💬Normal

TADAA!! Second Raya Edition item!. Eidshadow pallete with four stunning shades for your raya✨✨ . ✔️ Comes with mini mirror inside ✔️ Non powdery pallet ✔️ Pigmented colour ✔️ Georgeous on any skin tone! . Limited edition‼️ Limited Edition‼️ Nak booking duluu jom whatsapp kita at 014-5137019 @ direct click link di biooo😚 . #sobellacyberjaya #sobellaseremban #sobellaputrajaya #sobellakajang #sobellabangi #sobellasemenyih #sobellashahalam #sobellasubang #sobellaklang #sobelladamansara #sobellamanjung #sobellasitiawan #sobellasimpangampat #sobellabukitmertajam #sobellabayanlepas #sobellamelakatengah #sobellaalorgajah #sobellapantaiklebang #sobellajb #sobellatebrau #sobellapasirgudang #sobellabandarbaruuda #sobellaputrajaya #sobellatamanequine #sobellacyberjaya #stayhome #tiktok #dontrushchallenge #makeup #makeupideas #makeupartist #makeupmurah


0💬Normal

Swatch, swatch & swatch again and again and again nak bagi korang nampak kaler kaler kita sesuai for all skin-tone! Dan sangat pigmented, smooth and lawo😍! . Palli palli order your sobella raya nowww stock limited and second batch is on the wayy 🥳 . ➡️ Baby size (1.3mL) RM19 ➡️ Mommy size (5.5mL) RM38 . #sobellacyberjaya #sobellaseremban #sobellaputrajaya #sobellakajang #sobellabangi #sobellasemenyih #sobellashahalam #sobellasubang #sobellaklang #sobelladamansara #sobellamanjung #sobellasitiawan #sobellasimpangampat #sobellabukitmertajam #sobellabayanlepas #sobellamelakatengah #sobellaalorgajah #sobellapantaiklebang #sobellajb #sobellatebrau #sobellapasirgudang #sobellabandarbaruuda #sobellaputrajaya #sobellatamanequine #sobellacyberjaya #tiktok #dontrushchallenge #stayhome #dudukrumahchallenge #nasa #sobellaraya #makeupartist


0💬Normal

Swatch, swatch & swatch again and again and again nak bagi korang nampak kaler kaler kita sesuai for all skin-tone! Dan sangat pigmented, smooth and lawo😍! . Palli palli order your sobella raya nowww stock limited and second batch is on the wayy 🥳 . ➡️ Baby size (1.3mL) RM19 ➡️ Mommy size (5.5mL) RM38 . #sobellacyberjaya #sobellaseremban #sobellaputrajaya #sobellakajang #sobellabangi #sobellasemenyih #sobellashahalam #sobellasubang #sobellaklang #sobelladamansara #sobellamanjung #sobellasitiawan #sobellasimpangampat #sobellabukitmertajam #sobellabayanlepas #sobellamelakatengah #sobellaalorgajah #sobellapantaiklebang #sobellajb #sobellatebrau #sobellapasirgudang #sobellabandarbaruuda #sobellaputrajaya #sobellatamanequine #sobellacyberjaya #tiktok #dontrushchallenge #stayhome #dudukrumahchallenge #nasa #sobellaraya #makeupartist


0💬Normal

. . Extra bau honey dew dekat lipsmatte ni rasa fruity fruity gituuu, Pastinya tak keringkan bibir 🙆🏻‍♀️❤️ . #bibirmerah #sobellalipstick #sobellabangi #pink #cinnamon


1💬Normal

Sobella dont rush challenge but dont kecam sis main taram jee nii🙈🙈 . Kami adik beradik pagi raya memang melaram dengan sobella jerrr rasa nak pakai semua code tapi bibiaq ada satu jehhh nii nak buat mcm manaa 😂 . Sis pakai code coral mix mahsuri. My kembar pakai rusty butterfly memang feberet dia since day 1. . Korang pulak beraya dengan sobella mana satu tuuuuuu🤪🤪🤪 . #sobella #sobellacyberjaya #sobellaseremban #sobellaputrajaya #sobellakajang #sobellabangi #sobellasemenyih #sobellashahalam #sobellasubang #sobellaklang #sobelladamansara #sobellamanjung #sobellasitiawan #sobellasimpangampat #sobellabukitmertajam #sobellabayanlepas #sobellamelakatengah #sobellaalorgajah #sobellapantaiklebang #sobellajb #sobellatebrau #sobellapasirgudang #sobellabandarbaruuda #sobellaputrajaya #sobellatamanequine #dontrushchallenge #stayhome #makeuptutorial #tiktok #makeup


6💬Normal

Assalammualaikum, selamat pagi sobella lover 😘 Selamat Hari Raya Maaf Zahir & batin semua. Semoga lebaran kali ini memberi 1001 makna & pengalaman baru untuk kita semua. ❤️. . Meh lah share pagi2 bersiap ada tak menepek #sobella dekat muka untuk menghiasi pagi raya korg? 😁 Pagi nie sarapan apa? Ketupat nasi? Ketupat palas? Lemang? Rendang? Lontong? Ingat ye duduk rumah beraya, jangan keluar rumah. Jaga diri kita semua. . #sobella #raya2020 #sobellaraya #agensobella #ds #sobellaputrajaya #sobellasemenyih #readystocksobella #sobellafriendshipedition #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellasquad #sobellabeauty #sobellalipstick #sobellablusher #sobellacosmetics #sobellalovers #sobellaagent #agensobella #stokiskl #stokisselangor #sobellasemenyih #sobellacheras #sobellabangi #sobellakajang #sobellaseremban #sobellasenawang #sobellashahalam #sobellasubang #omgmascara #sobellarinching


0💬Normal

. . Tq awak grab @sobellacosmeticshq_ combo raya dengan kami, Takla nampak pucat #rayapkp ni kita dapat calit calit blush dengan baby lipsmatte 🙆🏻‍♀️❤️😘 . Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin 🙏🏻 . #sobellaeidblush #sobellababylipmatte #sobellacosmetic #sobellabangi


1💬Normal

SOBELLA EIDSHADOW PALETTE READY STOCK! 4 warna HIGHLY PIGMENTED! . -2 matte -2 shimmer Perfect untuk Raya look korang! Manis manis peach pink purple gituu💜 . . Kualiti setanding eyeshadow antarabangsa yang rege RM100-300+ yang korang dok beli kat kedai S tu. Tapi yang ni tak sampai RM50 pun gaissss. Siapa kata local produk takde kualiti? YOU.ARE.WRONG. Bagi Lina, kalau bende tak best memang I tak jual. Sobella sentiasa menjaga kualiti, packaging dan harga, jaga semua dari A-Z. Kalau tak best, takde la sampai beribu ribu agent dia satu Malaysia ☺️ . . Eidshadow stock sangat limited! Cepat grab raya makeup korang ok. Tak complete kalau Raya tak pakai eyeshadow kan? RM39 WM RM41 EM COD beberapa lokasi KL/SELANGOR💪


1💬Normal

SOBELLA EIDSHADOW PALETTE READY STOCK! 4 warna HIGHLY PIGMENTED! . -2 matte -2 shimmer Perfect untuk Raya look korang! Manis manis peach pink purple gituu💜 . . Kualiti setanding eyeshadow antarabangsa yang rege RM100-300+ yang korang dok beli kat kedai S tu. Tapi yang ni tak sampai RM50 pun gaissss. Siapa kata local produk takde kualiti? YOU.ARE.WRONG. Bagi Lina, kalau bende tak best memang I tak jual. Sobella sentiasa menjaga kualiti, packaging dan harga, jaga semua dari A-Z. Kalau tak best, takde la sampai beribu ribu agent dia satu Malaysia ☺️ . . Eidshadow stock sangat limited! Cepat grab raya makeup korang ok. Tak complete kalau Raya tak pakai eyeshadow kan? RM39 WM RM41 EM COD beberapa lokasi KL/SELANGOR💪


1💬Normal

SOBELLA EIDSHADOW PALETTE READY STOCK! 4 warna HIGHLY PIGMENTED! . -2 matte -2 shimmer Perfect untuk Raya look korang! Manis manis peach pink purple gituu💜 . . Kualiti setanding eyeshadow antarabangsa yang rege RM100-300+ yang korang dok beli kat kedai S tu. Tapi yang ni tak sampai RM50 pun gaissss. Siapa kata local produk takde kualiti? YOU.ARE.WRONG. Bagi Lina, kalau bende tak best memang I tak jual. Sobella sentiasa menjaga kualiti, packaging dan harga, jaga semua dari A-Z. Kalau tak best, takde la sampai beribu ribu agent dia satu Malaysia ☺️ . . Eidshadow stock sangat limited! Cepat grab raya makeup korang ok. Tak complete kalau Raya tak pakai eyeshadow kan? RM39 WM RM41 EM COD beberapa lokasi KL/SELANGOR💪


1💬Normal

SOBELLA EIDSHADOW PALETTE READY STOCK! 4 warna HIGHLY PIGMENTED! . -2 matte -2 shimmer Perfect untuk Raya look korang! Manis manis peach pink purple gituu💜 . . Kualiti setanding eyeshadow antarabangsa yang rege RM100-300+ yang korang dok beli kat kedai S tu. Tapi yang ni tak sampai RM50 pun gaissss. Siapa kata local produk takde kualiti? YOU.ARE.WRONG. Bagi Lina, kalau bende tak best memang I tak jual. Sobella sentiasa menjaga kualiti, packaging dan harga, jaga semua dari A-Z. Kalau tak best, takde la sampai beribu ribu agent dia satu Malaysia ☺️ . . Eidshadow stock sangat limited! Cepat grab raya makeup korang ok. Tak complete kalau Raya tak pakai eyeshadow kan? RM39 WM RM41 EM COD beberapa lokasi KL/SELANGOR💪


1💬Normal

SOBELLA EIDSHADOW PALETTE READY STOCK! 4 warna HIGHLY PIGMENTED! . -2 matte -2 shimmer Perfect untuk Raya look korang! Manis manis peach pink purple gituu💜 . . Kualiti setanding eyeshadow antarabangsa yang rege RM100-300+ yang korang dok beli kat kedai S tu. Tapi yang ni tak sampai RM50 pun gaissss. Siapa kata local produk takde kualiti? YOU.ARE.WRONG. Bagi Lina, kalau bende tak best memang I tak jual. Sobella sentiasa menjaga kualiti, packaging dan harga, jaga semua dari A-Z. Kalau tak best, takde la sampai beribu ribu agent dia satu Malaysia ☺️ . . Eidshadow stock sangat limited! Cepat grab raya makeup korang ok. Tak complete kalau Raya tak pakai eyeshadow kan? RM39 WM RM41 EM COD beberapa lokasi KL/SELANGOR💪


1💬Normal

SOBELLA EIDSHADOW PALETTE READY STOCK! 4 warna HIGHLY PIGMENTED! . -2 matte -2 shimmer Perfect untuk Raya look korang! Manis manis peach pink purple gituu💜 . . Kualiti setanding eyeshadow antarabangsa yang rege RM100-300+ yang korang dok beli kat kedai S tu. Tapi yang ni tak sampai RM50 pun gaissss. Siapa kata local produk takde kualiti? YOU.ARE.WRONG. Bagi Lina, kalau bende tak best memang I tak jual. Sobella sentiasa menjaga kualiti, packaging dan harga, jaga semua dari A-Z. Kalau tak best, takde la sampai beribu ribu agent dia satu Malaysia ☺️ . . Eidshadow stock sangat limited! Cepat grab raya makeup korang ok. Tak complete kalau Raya tak pakai eyeshadow kan? RM39 WM RM41 EM COD beberapa lokasi KL/SELANGOR💪


1💬Normal

Aduuhh color #sobellaraya2020 tak boleh bawak bincang tau Awak suka yang mana? #sobellakotadamansara #SOBELLARAYA2020 #sobellasubang #staysafe #sobellaLover #stayAthome


0💬Normal

Maaf la iklan suara Fyra pomot sobella gitu hihi 😁 Sobellaraya2020 READY STOCK! MOMMY SIZE RAYA BABY SIZE RAYA BLUSHER RAYA EYESHADOW RAYA . . #SOBELLARAYA2020 #SOBELLARAYAEDITION2020 #sobelladamansara #sobellaLover #sobellakotadamansara #sobellasubang #sobelladamansaradamai #SoBellaRayaEdition2020#BlusherRayaSobella #blushersobella #eyeshadowpalette #eyeshadowsobella


0💬Normal

Sobella Eidblush. Casing 1 sen warna gold yang sangat unik dan ekslusiff ❤️ . Warna peachy pink tone yang sesuai dengan semua skin tone. Skin tone fair, medium dan tan semua boleh pakai so dont worry. Yang paling bestt ada shimmer yang buat pipi uolss lebih glowing ✨ . Klik link di bio untuk direct whatsapp. . . #sobellaeidblush #eidblush #sobellasubang #sobellasubangbestari #sobellablusher #sobellacosmetics #blushermurah #blushermalaysia #codsubangbestari #subangbestari #subangperdana #kgmelayusubang #kotadamansara #payajaras #mutiarasubang #blusherpowder #powderblusher


0💬Normal

Tiap kali musim raya berdebor debor nak settlekan order Sobella. Sebab dorang punye penangan lainn maciamm. Sobella Eidshadow dan Eidblusher sold out terusss. Tu pun ramai lagii yang mintak nak stok. Sorry sempat settle yg booking je tau. Stok bercatu sentiasa. Lambat masuk order, susah nak secure stok tau. 🙏 Itu lah Sobella. Kene cepat adapt sayang😘 Alhamdulillah utk batch ni. Kaler lawa lawa. Susah nk buat tak tahu😝 Mommy size all code masih ada. Tp nyawa2 ikan dah. Baby size kod yang hot insyaAllah lepas raya nanti ye. Lagi 3 kod ready for you.. Gituuhh. Whatsapp 0148438299 www.wasap.my/60148438299/sobella #stokissobella #sobellashahalam #sobellapj #sobellakelanajaya #sobellasubang #sobellaklang #sobellaserikembangan #sobelladenaialam #sobellakgmelayusubang #agensobellashahalam #stokissobellashahalam #stokissobellaselangor #stokissobellausj #stokissobellapetalingjaya


0💬Normal

Kod Brown ni lawa.. Kalau sebelum ni suka sangat dengan kod Rusty Butterfly pasti akan suka kod Brown ni. Sangat lawaaa tau. brown orange tone yg natural. Semua pun boleh pakai dengan bahagia😍 Available lagi kod ni tau. Mommy size 5.5ml rm38 Baby size 1.3ml rm19 Nak join agen sobella boleh ws ain 0148438299 atau tekan link di bio ya😁 #sobelladuitrayaedition #sobellabrown #20brown #sobellashahalam #stokissobella #agensobella #dropshipsobella #sobellaglenmarie #sobellattdijaya #sobellaseksyen22shahalam #sobellaseksyen20shahalam #sobellapuchong #sobellabukitjelutong #sobellaklang #sobellaalamimpian #sobellasubang #sobellasubangperdana #agensobellashahalam #sobellausj #sobellasunway #sobellaseksyen7shahalam #sobellaseksyen8shahalam #sobellapj #sobellapetalingjaya #sobelladamansara #sobellaselangor


0💬Normal

Get your raya look ready with Sobella honey-matte liquid lipstick in Duit Raya Edition! . Shop these limited edition shades now!! Click on the link in bio to purchase or whatsapp 📲📲📲 01120909709 🌸 . #sobellacinnamon #sobellabrown #sobellamauve #sobellanude #sobellacoral #sobellabrownraya #sobelladuitraya #sobellaraya2020 #sobellahoneylipmatte #sobellashahalam #sobellacosmetics #sobellasubang #sobellaklang #sobellaseksyen24 #sobellaseksyen18 #sobellasenawang #sobellanilai #sobellaseremban #sobellaputrajaya #sobellaipoh #sobellaraya


0💬Normal

Gais, dah grab belum Eidblush sobella yang cantik tapi limited! Hah.. risau la kalau tak simpan satu dalam koleksi. Jom click link di bio lekas. Kirah cod terus ke pintu rumah korang ♥️. #Eidshadow #SpecialEditionforRaya2020 #sobella #sobelladamansara #sobellasungaibuloh #sobellapayajaras #sobellasubang #sobellaselangor #sobellarayedition #sobellacosmetic #sobellapetalingjaya #sobellasubangbestari #sobellakotadamansara #sobelladamansaradamai #sobellakl #sobellablusher


0💬Normal

Gais, dah grab belum Eidblush sobella yang cantik tapi limited! Hah.. risau la kalau tak simpan satu dalam koleksi. Jom click link di bio lekas. Kirah cod terus ke pintu rumah korang ♥️. #Eidshadow #SpecialEditionforRaya2020 #sobella #sobelladamansara #sobellasungaibuloh #sobellapayajaras #sobellasubang #sobellaselangor #sobellarayedition #sobellacosmetic #sobellapetalingjaya #sobellasubangbestari #sobellakotadamansara #sobelladamansaradamai #sobellakl #sobellablusher


0💬Normal

Gais, dah grab belum Eidblush sobella yang cantik tapi limited! Hah.. risau la kalau tak simpan satu dalam koleksi. Jom click link di bio lekas. Kirah cod terus ke pintu rumah korang ♥️. #Eidshadow #SpecialEditionforRaya2020 #sobella #sobelladamansara #sobellasungaibuloh #sobellapayajaras #sobellasubang #sobellaselangor #sobellarayedition #sobellacosmetic #sobellapetalingjaya #sobellasubangbestari #sobellakotadamansara #sobelladamansaradamai #sobellakl #sobellablusher


0💬Normal

Sumpah best bila pakai Sobella Lipmatte ni. Mader pakai kod 100-Mauve. Pink yang paling mader suke. Terus feeling lawooo. Confirm semua kod Duit Raya Edition ni masuk mekap bag nih. Tak kisah lah ramai tunggu stok tak cukup ni. Yang penting mader ada 1 set.. Hahaha Raya pakai mask tadehal la. Yang pasti, confirm ada sesi2 ambil gambor ngan laki, anak n family jugak kan. Hampa dah ada ke liptik raya? Cepattt tau..dah tinggal bape hari je lagi😁 #stokissobella #sobellashahalam #stokissobellashahalam #sobellabatu3 #sobellaglenmarie #sobellapuchong #sobellabukitjelutong #sobellaseksyen7 #sobellaalamavenue #sobelladenaialam #sobellakgmelayusubang #sobellaseksyen13shahalam #sobellaseksyen18shahalam #sobellaseksyen15 #sobellaseksyen19 #sobellaklang #sobellattdijaya #sobellaseksyen22shahalam #stokissobellasubang #sobellasubang #sobellausj #stokissobella #stokissobellaselangor #stokissobellapuchong #stokissobelladamansara #stokissobellasubangjaya #sobellamauve #sobelladuitrayaedition


0💬Normal

Eyeshadow SOBELLA RAYA ada 4 tone warna yang berbeza bila korang mix dan mtach kompem cantikkk & menawan raya nanti... . . Pelita : Sejenis warna shimmery peach untuk look yang sangat fresh! . - Lemang : Sejenis warna light pink untuk look soft and sweet . - Semperit : 3d shimmer eyeshadow berwarna purple untuk glamour look . - Kurong : Kombinasi warna brown and dark peach untuk look yang elegant. . #sobelladuitrayaedition #sobella #sobellacosmetics #thenyut #sobellaviral #sobellapinggiransubang #sobellakgmelayusubang #sobelladenaialam #sobellabukitsubang #sobellabukitjelutong #sobellasubangperdana #sobellasubangbestari #sobellasubang #mirafilzah✨ #datoaliffsyukri #viral #tiktok #cantik #lakukeras #bazar #bazarpaknil


0💬Normal

. . Satu palette boleh buat sampai 4 makeup look. Wowww! Nampak kecik jer tapi boleh create macam macam look dari simple sampai look yang lebih extra dan nampk glamour. Korang paling suka makeup look kikiqabuki yang mana satu?❤️ . #sobellalovers #sobellaeyeshadow #sobellarayaedition #eyeshadow #lookoftheday #sayajualonline


1💬Normal

. . . READY STOCK item! yaaa so please stay tuned for our final set mekap lengkap raya 2020. Lepas ni takde dah sebab untuk RAYA EDITION, sobella keluarkan DUIT RAYA LIPMATTE, EIDSHADOW SYAWAL and yang last sekali EIDBLUSH 1 SEN. Eidblush sangat sangat limited so first come first serve 🔥 . #sobellablusher #sobella #sobellalovers #sobellabangi #sobellakajang #sobellaputrajaya #sobellabandarseriputra #sobellaserdang #sayajual


3💬Normal

best sobellasubang, sobellasubang instagram photos and videos, sobellasubang pinterest, sobellasubang app, sobellasubang image, sobellasubang etsy, sobellasubang amazon, sobellasubang coupon, sobellasubang songs, sobellasubang about, sobellasubang fashion, sobellasubang tattoo, sobellasubang trends, sobellasubang 2019, sobellasubang christmas, sobellasubang wallpaper

Next Page